Marka: Opel
Model: Astra IV
Silnik: 1.7 cdti
Rocznik: 2011 Pomógł: 2 razy Dołączył: 13 Kwi 2008 Posty: 888 Skąd: W-WA
Wysłany: 2009-03-22, 12:30
nic nie mam przeciwko nowemu logu, już mi się opatrzyło i przywykłem do jego wyglądu i nawet mi się podoba oczywiście to wszystko kwestia gustu no ale tutaj ewidentnie nie pasuje
Marka: KIA
Model: Rio
Silnik: 1.4 16V
Rocznik: 2012 Pomógł: 13 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 1371 Skąd: Warmia
Wysłany: 2009-03-22, 19:08
Pablo78 napisał/a:
mysle że tow. KAS602 mnie poprze
Pewnie, ze Cie popre...
Jako, ze kolega Laisar bardzo duzo zrobil dla zycia forum z wielkim smutkiem bedziemy go nabijac na pal za publiczne szerzenie tresci niezgodnych z regulaminem KKNRSL.
PKR przy KKNRSL, Tow. KaS602.
PS. Laisar, o miejscu i czasie nabicia zostaniesz poinformawny na drodze PW. Do zobaczenia.
Laisar, o miejscu i czasie nabicia zostaniesz poinformawny na drodze PW. ]Do zobaczenia.
gdy nad Siedmiogrodem wzejdzie bladokrwisty Księżyc...
Towarzyszki i Towarzysze!
Jak widać z załączonego materiału ikonograficznego nowe logo pasuje do "starego" grilla jak siodło do świni.
Co do nabijania na pal to lojalnie uprzedzam, że tow. z NFZ nie refundują takiego zabiegu. Nawet za dopłatą ze strony pacjenta :)=)
A Bladokrwista Luna już wschodziła nad RZ:
东方红
więc rzecz jest chwilowo nieaktuana, El Commendante Companiero Pablo78.
Dlatego też, proponuję objąć Tow. Moheratora Krtka V Tepesa amnestią!
Za Zakon Błękitnych Tarcz,
Tow. PiotrRes
Model: Rio
Silnik: 1.4 16V
Rocznik: 2012 Pomógł: 13 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 1371 Skąd: Warmia
Wysłany: 2009-03-22, 23:14
piotrres napisał/a:
Co do nabijania na pal to lojalnie uprzedzam, że tow. z NFZ nie refundują takiego zabiegu
Koszty zostana pokryte z funduszu operacyjnego KKNRSL.
piotrres napisał/a:
Miałby przyjść z własnym palikiem, czy dadzą państwowy ?
KKNRSL standardowo oferuje sosnowy zaostrzony siekiera. Jezeli oczywscie ktos przyniesie ze soba swoj wlasny pal, mysle ze komisja odpowiedzialna za "nawracanie innowiercow" nie bedzie wnosic sprzeciwu do uzycia go.
Ad rem: Koledzy, martwię się o was... Nie idźcie tą drogą! (Fanatyzmu). Gdzie sławna sarmacka tolerancja i samowładztwo na zagrodzie (i w samochodzie)? Jeszcze bym zrozumiał, jakby w ramach jakiegoś OTS-u podmieniali Wam te loga, ale bratanek Madziar chyba ma prawo mieć własne marzenie?...
A jakby nie było, to żadnych państwowych palików na prywatne fanaberie nie będzie - kryzys jest, o! d:
Tzn. głównie obcych for, jak zresztą widać po linkach.
Ceny i szkice: tamże lub Dialogys / podręczniki serwisowe.
Tylko sedan miał stare logo z tyłu - i nie widziałem jeszcze zrób-to-sam-zmian na nowe. Ale też nie szukałem... Natomiast wydaje się to dość proste - nowe jest chyba sporo większe, więc pewnie by po prostu przykryło stare miejsce, wystarczy np przykleić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum