No coz my to juz wiemy kiedys jak sie zastanawialem czy kupic dacie to w gre wchodzila tylko MCV i pamietam prasowe komentarze ze szkoda sow aby to opisywac , ale coz swiat sie zmienia my jestesmy normalni , a nienormalni zaczynaja byc normalnymi ..... J love Drakulka :)
_________________ Przede wszystkim przestronnosc w aucie co dajeLodgy i MCV w dobrej cenie ;)
Stan licznika 115,000 i koniec
Lodgy 120000km i rośnie
Marka: Renault
Model: Thalia
Silnik: 1,4 MPI
Rocznik: 2005
Wysłany: 2009-05-10, 20:16
Jestem pod WIELKIM wrażeniem :) :) :) !!! W końcu dość tych zbędnych negatywnych komentarzy o Dacii i porządny test, choć poproszę jeszcze o test z silnikiem 1.6 16V 105KM
Brawo dziennikarze!!! Ja już w tym miesiącu odbiorę wreeeszcie moją przyszłą - już po-liftingową i wcale nie żałuję... Tylko będę musiał się przyzwyczaić do białych zegarów... no nie w moim guście ale to taki detaliczek maleńki (marudzę i czepiam się ) Ale jak wreszcie się doczekam to biorę 3 dni urlopu, jadę na działkę i będę w niej mieszkać i nic mnie z niej nie wyciągnie
W MCV da się od biedy nocować - w sedanie nie polecam - kiedyś zdarzyło mi się kimać około 5 godzin na rozłożonych siedzeniach i............jak ktoś ma powyżej 180 cm to się raczej zmorduje nie wyśpi .........choćby z uwagi na to że jak zostawić sobie miejsce na nogi - regulując odsunięciem fotela to wysunięty zgłówek nie pozwoli odchylić maksymalnie oparcia siedzenia - blokuje opracie tylnej kanapy, bez zagłówka głowa leci jak z kolei odchylić na maksa opracia przednich foteli to nogi lub głowę trza trzymać na twardej decse rodzielczej
Marka: KIA
Model: Rio
Silnik: 1.4 16V
Rocznik: 2012 Pomógł: 13 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 1371 Skąd: Warmia
Wysłany: 2009-05-12, 08:22
GeRRaD napisał/a:
W MCV da się od biedy nocować - w sedanie nie polecam
Mi juz pare razy zdazalo sie spac w samochodzie gdzies na stacji benzynowej i z mojego doswiadczenia wynika, ze na tylnej kanapie w poprzek samochodu jest calkiem wygodnie.
Marka: Renault
Model: Megane 2 ph2
Silnik: 1.6 Pomógł: 2 razy Dołączył: 19 Wrz 2007 Posty: 251 Skąd: ETM
Wysłany: 2009-05-17, 13:51 Re: Nie taki diabeł straszny
No bo patrząc obiektywnie daćka to auto z lat 90-tych. Ma ten styl, takie wyposażenie, funkcjonalność i nagle się okazuje że można mieć auto nie płacąc kosmicznych pieniędzy za wszystkie dodatki niekoniecznie potrzebne. Prostota po liftingu nieco zmodniała, do tego cała juz kolekcja samochodów z możliwością nieco zindywidualizowanego wyboru wersji + dodatków, świetne silniki diesla; dodatkowo sanderka które jest ładna i fajna spowodowało że nie da się ignorować tej marki. Nagle sie okazało że to jest gama aut dla ludzi którzy nie dostają orgazmu od ilości pstryczków, mocy i komputerowych systemów okiełznania tych wyścigowych parametrów.Dziennikarze byli rozpuszczeni jak gównażeria bo ciągle tylko więcej i bogaciej choć prawie nikogo nie było stać na wiekszosć testowanych aut. Ale paliwo było za darmo to można popuścić pióra. Auta w wersjach podstawowych i niższych segmentów to albo czysty marketing albo wykazywanie niedoskonałości mniej "renomowanych" marek bo przecież koncerny i tam prowadzą sprzedaż. Aż nagle sie okazało że te "gorsze" auta i marki są pojazdami dla ludzi o przecietnych dochodach a w internecie pokazały się bardzo pozytywne opinie użytkowników których nie daje sie zignorować. I zaczyna być normalnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum