Tak się zastanawiam czy podłoga w Loganie jest taka sama jak w Sandero, i czy dywaniki dedykowane do Sandero pasowałyby do Logana. Ze zdjęć wygląda że te dywaniki są ekstra, a tego typu do Logana chyba nie ma.
Dziś przyszły i wsadziłem, było ciemno, zimno ale byłem mocno zdeterminowany, generalnie sa zaje-ekstra, jeździłem już kilkoma autami i takich dywaników poważnie nie widziałem (może za młody jestem ) wypełniają całą podłogę i są naprawdę dobrze spasowane, chyba się skuszę na bagażnik od tego samego producenta - nie chcę robić kryptoreklamy ale dla mnie super!!!
_________________ "I not only think that we will tamper with Mother Nature, I think Mother want's us to"
No tak tylko, że te do Logana przynajmniej na zdjęciach wyglądają jak jakieś uniwersalne, nie maja klipsów do mocowania dywanika dla kierowcy i trzeciego dywanika na kanał do tyłu.
Akurat fotki dywanika kierowcy wcale nie ma, więc ciężko ocenić, czy mocowanie na nim jest, czy go nie ma... (;
Natomiast podłoga Logana powinna być bardzo podobna do Sandero - z przodu właściwie chyba na 100% (?), z tyłu przypuszczam, że też wystarczająco, żeby dywaniki pasowały. No ale najlepiej byłoby się wybrać do salonu i porównać... Niestety, jak ja byłem ostatnio, to nie było żadnego Sandero na stanie /:
Przepraszam ze tak dlugo nie odp. ale walczylem z trojanem
co do logana to sie nie wypowiadam
a nad wykladzina do bagaznika tez sie zastanawiam
i coraz bardziej jestem na tak
tylko cena troszke duza
Kupiłem wykładzinę w rezaw-plaście:
http://www.rezaw-plast.pl/
i jest super.
Dobrze wypełnia podłogę bagażnika i ma na środku matę przeciwślizgową. Przestały się po bagażniku walać w czasie jazdy różne, nie umocowane, drobiazgi.
Minusem tej wykładziny jest cena
Jeżeli będziecie zainteresowani to zrobię fotki ale dopiero w poniedziałek
W kwestii dywanika do bagażnika - w REAL-u są o wymiarach 90 x 85 cm (wysokie krawędzie; cena ok. 45 - 50 zł) oraz 90 x 50 cm (28 zł). Są jeszcze 2 inne rozmiary (luknąłem na ulotkę producenta), ale w Nowym Sączu ich nie było.
Akurat nie jestem zainteresowany zakupem, ale informuję, że coś takiego jest.
Witam, chce kupić sobie dywaniki welurowe i znalazłem bardzo ciekawą ofertę na oryginalne dywaniki do Dacii Logan (40zł komplet...) czy dywaniki w loganach i sandero są takie same?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=608385645 w sumie już kupiłem, bo z linijką doszedłem do wniosku że są takich samych proporcji jak moje gumowe. Wersja z napisem "LOGAN" na aukcji tego samego sprzedającego za 59
Marka: Renault
Model: Laguna Grandtour
Silnik: 1,8 16V + Gaz Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Cze 2008 Posty: 213 Skąd: Powiat Piaseczno
Wysłany: 2009-04-13, 08:13
W Norauto mają welurowe dywaniki dedykowane do Dacii Logan za 79 zł ( w Norauto w Piasecznie mieli sporo dywaników z porozrywanymi opakowaniami przez co cena zeszła do 59 zł za komplet ).
Są o tyle fajne, że tylne dywaniki są połączone i przykrywają zarówno podłogę pod nogami jak i tunel środkowy.
_________________ Poprzednie auto : Dacia Logan 1,4 MPI B+G.
Obecnie : Laguna II 1,8 16 V B+G
małe pytanko mianowicie czy te dywaniki są szare czy czarne - preferuje szare (mniej się brudzą - a przynajmniej takie sprawiają wrażenie) zanim kupie chciałbym wiedzieć jakie są, już od dłużdzego czasu szukam dedykowanych do 7 miejscówki w kolorze szarym i nie mogę nigdzie namierzyć
małe pytanko mianowicie czy te dywaniki są szare czy czarne - preferuje szare (mniej się brudzą - a przynajmniej takie sprawiają wrażenie) zanim kupie chciałbym wiedzieć jakie są, już od dłużdzego czasu szukam dedykowanych do 7 miejscówki w kolorze szarym i nie mogę nigdzie namierzyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum