Wydaje mi sie ze gosc byl od poczatku negatywnie nastawiony do dacii, test dal mu mozliwosc podzielenia sie swoja opinia wiekszej ilosci czytelnikow i odradzenia kupna na zecz aut z drugiej reki
Tez mieliscie takie traumatyczne przezycia zwiazane z zapachem kabiny ??
Ja jakos sobie nie przypominam...
No zapewne lepiej kupic auto z wypierdzonymi fotelami i przesiakniete wszelakiego rodzaju specyfikami tudziez wypalonymi petami.
Koles sam przyznal, ze auto testowe mialo juz 20000 przebiegu wiec skad wiadomo czy to tylko zapach fabrycznych plastikow... ?
Chcialem wszczac glebsza polemike, ale musialbym drugi artykul napisac... Szkoda czasu.
Artykul ma tylez wspolnego z obiektywizmem co nrdowska sztangistka z wdzekiem ;)
Gosc choc zauwazyl elastycznosc silnika, czego nie mozna powiedziec nawet o niektorych naszych kolegach.. :)
"..klimatyzację trzeba już bulić ekstra." Ten kto to pisał, to nie umie liczyć. Ostatni miesiąc spędziłem na studiowaniu ofert wozów do 45tys. Logan: klima, skóra na kierownicy i radio 1500zł. Pozostali jedyni słuszni (bo nie rumuńscy..) producenci dają klimę od 3500.., a gdzie tu skóra na wolancie..?
PS. Podobał mi się też Fiat Qubo, ale cena już 10000 większa, a produkowany..? No zgadnijcie: Włochy?, Polska?, a może Turcja..
Marka: Dacia
Model: Duster 4X2
Silnik: 1,5 dCI 110 KM
Rocznik: 2011
Wersja: Laureate Pomógł: 7 razy Dołączył: 01 Mar 2009 Posty: 846 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-06-12, 21:46
DUCATI napisał/a:
on tego nie pisal miesiac temu.
Fakt pisał to przeszło rok temu.Jednak po przeczytaniu tego (no właśnie czego?) nasuwa mi się taka myśl, że gość uważa nas wszystkich co kupili Logany i tych co chcą je nabyć za jakiś "frajerów".
Patrząc jak Niemcy w tym roku kupują to on nie miał racji ale ja mogę być tym "frajerem" i cieszyć się nowym autem niż mieć "samochód bardziej wyrafinowany" ( czyli lepiej wyklepany i poskładany)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum