Na każdym zebraniu jest tak, że ktoś musi zacząć...
Znamy się mało... więc może ja bym powiedział parę słów o sobie - najpierw. Urodziłem się... urodziłem się w Małkini, w 1937 roku, w lipcu. Znaczy, w połowie lipca... właściwie w drugiej połowie lipca, właściwie... dokładnie 17 lipca. No... to tyle może o sobie - na początek... Czy są jakieś pytania?
A tak na poważnie
Jestem ze śląska, a dokładnie z Katowic. mam 33 lata.
Śledzę to forum od dawna, czytałem różne artykuły o loganie i... zamówiłem MCV! Będzie dopiero w listopadzie, ale już się cieszę.
Powiem tak, opinie na forum bardzo pomogły mi w decyzji, bo wiadomo, że sprzedawca to będzie tylko zachwalał a prawdę to powie użytkownik. Mnie Dacia pasuje, nie muszę się lansować, nie zależy mi na znaczku z przodu. Chcę mieć dobry (w sensie niezawodny) i komfortowy samochód, którym będę mógł przewieźć rodzinkę z punktu A do B.
No to jeszcze raz:
WITAJCIE
Ostatnio zmieniony przez eMCeV 2009-09-01, 11:11, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Dacia
Model: Logan MCV oraz MCV II
Silnik: 1,6 MPI oraz TCe 90 E-R
Rocznik: 2009 oraz 2017
Wersja: Laureate 5 os. Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Maj 2009 Posty: 196 Skąd: okolice Poznania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum