Marka: Dacia
Model: Logan MCV
Silnik: 1,5 dci 68 KM Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Wrz 2007 Posty: 250 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-10-17, 15:13
My też już w domu. Było bardzo fajnie. Dziękuję wszystkim - organizatorom i gościom - za wspólną zabawę. Mam nadzieję, że takich spotkań będzie więcej.
Bardzo udana impreza! Gratulacje dla zaangażowanych w organizację ze strony klubu i RRG, kawał dobrej roboty odwaliliście a podziękowania dla wszystkich za towarzystwo. Do zobaczenia na wiosnę!
Marka: FIAT
Model: Doblo
Silnik: 1.4 FIRE Pomógł: 11 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 2127 Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-10-17, 18:12
Chłopaki, dzięki za dzisiejsze spotkanie. Świetny pomysł i doskonała organizacja.
_________________ MCV RED ROOSTER 2007 1.6 MPI+LPG, 87 km, 7 os.113 000 km
MCV SILVER BULLET 2012 1.6 MPI+fabryczny LPG, 84 km, 7 os. 104 000 km
FIAT DOBLO RED SKIN 2017 1.4, LPG Tartarini 95 KM, 7 os., 150 000 km
DUSTER PRESTIGE SNOW WHITE 1.0+LPG 60 000 km
Szkoda, że nie mogłem z wami być, ale zakup daćki 1300 i opłaty z nią zwiazane uniemoąliwiły mi brzybycie. Pozdrawiam wszystkich i do spotkania w Borkach. A być może w Krakowie na wiosnę jak uda mi się zorganizować zlot u A. Łyki - jak się zdecyduje salon.
Hey ciesze sie ze moglem byc z Wami poznac Was wszystkich.
Bardzo fajnie nas ugoscil Salon bardzo mila obsluga :) na kazdym pulapie ;)
Dziekuje Pani Kasi ze z jako 1 forumowicz odbylem jazde stepweyem.
jesli tak bedziemy trektowani w tym salonie-serwisie zawsze tak jak na spotkaniu, to z mila checia ich odwiedze :)
Dziekuje za bardzo dobra organizacja zaluje ze nie mogly moje dzieciaki przyjechac, ale napewno nastepnym bedziemy :)
Wszystko bylo super i nie myslalem ze bedzie tak fajnie
pozdrawiam Wieza
_________________ Przede wszystkim przestronnosc w aucie co dajeLodgy i MCV w dobrej cenie ;)
Stan licznika 115,000 i koniec
Lodgy 120000km i rośnie
Miło było wszystkich zobaczyć - niektórych po raz pierwszy, niektórych ponownie - i pogadać.
Dziewczyny i chłopaki - dzięki!!! (((:
A specjalne specjalne specjalne podziękowania należą się oczywiście jantarowi - impreza naprawdę udana, udało się chyba wszystko na 110%. I bardzo proszę: przekaż również wielkie podziękowania dla reszty ekipy salonu-serwisu-RP - byli świetni [:
ja mysle ze mamy sporo czasu do wiosny i cos wymyslimy moze u nas w centrum Polski cos zrobimy to wszyscy beda mieli tak samo daleko lub blisko a jak co to zapraszam i uzycze loku-materac-luzko do kimania i luz :)
_________________ Przede wszystkim przestronnosc w aucie co dajeLodgy i MCV w dobrej cenie ;)
Stan licznika 115,000 i koniec
Lodgy 120000km i rośnie
Dzięki fajnie było. Super koszulka- będę ubierał ją na specjalne okazje.Nareszcie jakiś ciuch z logo naszego klubu.
Na zloty przydałyby się chorągiewki z logo naszego klubu ( takie przyczepiane do szyby) widziałem coś takiego w Borkach na zlocie PIKURa.
Może ktoś umiałby zaś takiego zorganizować pewnie byłoby dużo chętnych zakupić taki bajer.
He, wielkie dzięki dla organizatorów, wszytskich obecnych i odrębne podziękowania dla władz placówki dealerskiej za udostępnienie miejsca :). Bardzo fajnie było poznać Was wszystkich, jeszcze raz dzięki.
Swoje foty wrzucę około środy z uwagi na pewne ograniczenia techniczne.
p.s. Krytalos, da się z tego linka pobrać fotki/filmiki ze zlotu ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum