Marka: FIAT
Model: Doblo
Silnik: 1.4 FIRE Pomógł: 11 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 2127 Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-11-04, 10:22
Jeśli nowy zakon nas nie chce, to to pozostaje secesja i utworzenie Tajnego Bractwa Rycerzy Niebieskiej Tarczy Starego Rytu. Jakby co, to Loża Wielki Wschód tegoż Bractwa w mojej skromnej osobie właśnie się zawiązała. Amen.
_________________ MCV RED ROOSTER 2007 1.6 MPI+LPG, 87 km, 7 os.113 000 km
MCV SILVER BULLET 2012 1.6 MPI+fabryczny LPG, 84 km, 7 os. 104 000 km
FIAT DOBLO RED SKIN 2017 1.4, LPG Tartarini 95 KM, 7 os., 150 000 km
DUSTER PRESTIGE SNOW WHITE 1.0+LPG 60 000 km
Ostatnio zmieniony przez jan ostrzyca 2009-11-04, 10:23, w całości zmieniany 2 razy
Marka: KIA
Model: Rio
Silnik: 1.4 16V
Rocznik: 2012 Pomógł: 13 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 1371 Skąd: Warmia
Wysłany: 2009-11-04, 10:31
Niniejszym informuje, że Klubowy Komitet na Rzecz Starego Loga NIE zaprzestaje swojej działalności pomimo przeciwności losu i działań spiskowców nawet we władzach koncernu Renault...
Apropos. Próbował ktoś może otworzyć brelokiem (w kształcie nowego logo) butelkę?
Zawsze gdzieś posieję otwieracz, a tak wiedziałbym, że jest tam gdzie posiałem kluczyki.
Apropos. Próbował ktoś może otworzyć brelokiem (w kształcie nowego logo) butelkę?
Ty masz takie coś bo mi dali do kluczyków takie coś ciężkie i przypominające wiatrak pionowy Wiesz gdzie to można dostać? taki fajny otwieracz? Koledzy by się posikali gdybym takim otwieracze potraktował piwko
Ty masz takie coś bo mi dali do kluczyków takie coś ciężkie i przypominające wiatrak pionowy Wiesz gdzie to można dostać? taki fajny otwieracz? Koledzy by się posikali gdybym takim otwieracze potraktował piwko
Mi dali taki ciężki znaczek renault, który na wybojach obija się o kolumnę kierownicy.
Mi dali taki ciężki znaczek renault, który na wybojach obija się o kolumnę kierownicy.
Mnie też. I zrezygnowałem z tego breloka z dwóch powodów: bo jak u ciebie obijał kolumnę kierownicy i bałem się że po włożeniu do kieszeni spodni spadną mi w najmniej oczekiwanym momencie
Mnie też. I zrezygnowałem z tego breloka z dwóch powodów: bo jak u ciebie obijał kolumnę kierownicy i bałem się że po włożeniu do kieszeni spodni spadną mi w najmniej oczekiwanym momencie
A mi w Dekarze nie dali żadnego breloka (tylko 2-gą popielniczkę - nie wiem po co, mówię że nie palę, ale jak groch o ścianę) :( , za to kluczyk do blokady skrzyni niemiłosiernie rysuje kolumnę... Niedawno to zauważyłem
A co do gorącej atmosfery wokół starego loga, to zaczynam się czuć zagrożony, bo moja Rumunka ma już nowe
to zaczynam się czuć zagrożony, bo moja Rumunka ma już nowe
Ja też. Niestety zepsuli dobry pomysł i nie można otwierać piwa
A tak przy okazj: to popielniczka może być na monety Widziałem kiedyś jak znajomy zbierał i raz w miesiącu chodził do sklepu "specjalistycznego"
No tak .... ale tu chodzi o styl Brelok renówki może być
Ale tak zwykłym ajzolem ale z drugiej strony to jak dobrze zrobić to jest takie głośne „pykniecie” jakby "szanpannskoje" otwierać
Ostatnio zmieniony przez Potworny 2009-12-31, 09:19, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum