Może goście szukają czy nie zostawiasz panelu od radia w schowku?
Moja żona tak robiła [nie mogłem jej przetłumaczyć - przeceiż jestem głupi] do czasu, kiedy przestaliśmy mieć w samochodzie radio i tylną szybę...
Może coś da jak np. przy wysiadaniu będziesz ostentacyjnie odkręcał antenkę i wyjmował panel chowając np. do kieszeni. Albo przerób radio na kieszeń.
Złodzieju!!!
W aucie nic nie znajdziesz-wszystko zabieram ze sobą.
Ewentualnie - duzymi literami wydrukowane :
Wlasnie okradlem Ci auto - i co do śmiechu CI ?
_________________ LOGAN 1.5 DCI (niestety troszke się poobijał i został sprzedany)
Przejechane 97000km, Only ON BP ULTIMATE.
Pozdrawia Krystian
gram w http://www.speedimspeed.pl
Ostatnio zmieniony przez Black Eryk 2007-11-27, 10:17, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-11-27, 10:17 Re: znow rozwalili mi zamek w drzwiach
Kratylos napisał/a:
ten sam parking te same drzwi tym razem drzwi sie otworzyły pogrzebali w schowku i nic nei ukradli...
krew mnei zalewa jak pomysle o kosztach naprawy zamka...
teraz musze poszukac punktu nieco tanszego niz aso choc nie wiem czy sie uda..
czy zamek to ten sam co w clio/thali?
Może coś da jak np. przy wysiadaniu będziesz ostentacyjnie odkręcał antenkę i wyjmował panel chowając np. do kieszeni. Albo przerób radio na kieszeń.
I jeszcze: zostawiać otwarty schowek
Albo zostawiać otwarty samochód i bałagan typu trochę śmieci. Tak robiłam w Sienie, odkąd dwa razy wywalili mi zamki. Z tym, że radyjko miałam dziadowskie
I samochód też był ciągle brudny , więc mnie chyba dzielnicowi złodzieje uznali za syfiarę.
Ale zamierzony skutek odniosłam.
Albo zostawiać otwarty samochód i bałagan typu trochę śmieci. Tak robiłam w Sienie, odkąd dwa razy wywalili mi zamki. Z tym, że radyjko miałam dziadowskie
I samochód też był ciągle brudny , więc mnie chyba dzielnicowi złodzieje uznali za syfiarę.
Ale zamierzony skutek odniosłam.
jedna z lepszych metod! Sam stosuje (mimo woli) - dzieci pomagaja mi z calych sil.
Wysłany: 2007-11-27, 17:56 Re: znow rozwalili mi zamek w drzwiach
Kratylos napisał/a:
ten sam parking te same drzwi tym razem drzwi sie otworzyły pogrzebali w schowku i nic nei ukradli...
krew mnei zalewa jak pomysle o kosztach naprawy zamka...
teraz musze poszukac punktu nieco tanszego niz aso choc nie wiem czy sie uda..
czy zamek to ten sam co w clio/thali?
takie wgniecenia na przykład z gradobicia w dachu to te lepsze warsztaty blacharskie likwidują za pomocą suchego lodu, tzn. przykładają bardzo zimny suchy lód i blacha sama powraca do swojego pierwotnego kształtu bez uszkodzeń lakieru.
Popytaj co lepszych blacharzy w łodzi to na pewno ci pomogą.
Alarm to kup na allegro, sam go zamontujesz, cena to nie więcej jak 200 zł, dwa komplety pilotów masz, a wyć będzie jak każdy inny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum