DACIA Klub Polska  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Ogłoszenie 
JEDNA SPRAWA = JEDEN TEMAT

Poprzedni temat :: Następny temat
promocje na dacie?
Autor Wiadomość
Jarosław P 

Marka: dacia
Model: sandero
Silnik: 1,4 MPI
Rocznik: 2009
Wersja: Laureate
Wysłany: 2009-11-28, 14:59   

No no nie taką zwykła daćkę bo mam wersję laureat + pakiet komfort + lakier metalik , a gratis dostałem autoalarm + dywaniki gumowe i welurowe + chlapacze + opony zimowe + siatkę do bagażnika. :lol:
Zwykła daćka to wersja access.
Ostatnio zmieniony przez Jarosław P 2009-11-28, 15:05, w całości zmieniany 2 razy  

benny86 

Marka: Chevy
Model: Aveo
Silnik: 1.2
Wysłany: 2009-11-28, 15:36   

Miałem na myśli seryjną Daćkę (niezależnie od poziomu wyposażenia), a wersje Acces proponują pozostawić oszczędnym flotowiczom, jakoś mnie nie przekonuja ta wersja...
MOże dlatego, że moje zainteresowania idą w kierunku Laureate, ewentualnie Arctici

P.S. Jak amsz taką fajną wersję to tym bardziej mogłeś dobrać pakiet SUV :D ... choć z drugiej strony, kiedyś trzeba powiedzieć sobie "stop" z dodatkowymi opcjami :)

Jarosław P 

Marka: dacia
Model: sandero
Silnik: 1,4 MPI
Wersja: Laureate
  Wysłany: 2009-11-28, 16:08   

Nie nie ta wersja to już szczyt moich finansowych możliwości , tak więc zapominam o dodatkowych pakietach. Taka wersja i tak jest piękna i wzbudza ogólne zainteresowanie.
Nie zastanawiaj się tylko bierz laureata trochę dołożysz , a będziesz miał ładniejsze autko i lepsze wyposażenie. Jak bierzesz na raty to 10 lub 20 pln wiecej na jednej racie nie ma dużego znaczenia.
Ostatnio zmieniony przez Jarosław P 2009-11-28, 16:15, w całości zmieniany 2 razy  

laisar 
Moderator

Marka: Dacia
Model: Logan MCV
Silnik: 1.6 MPI
Rocznik: 2007
Wersja: Laureate 7 os.
Wysłany: 2009-11-28, 16:23   

Cytat:
jeśli zależy Ci też żeby sie trochę wyróżnić

Kwestia dyskusyjno-filozoficzna (; - np w PL wyróżniasz się już sam przez sam fakt jeżdżenia w ogóle daćką...

(Dopiero we wrześniu br oficjalna sprzedaż Dacii - poprzez salony w Polsce - przekroczyła 10 tys. szt. Od 2004 roku).

Cytat:
Logan przed face liftingiem (mimo wszystkich swoich atutów) był po prostu stylistycznie nudny jak flaki w oleju

Sądząc po morzu złośliwości skierowanej przeciwko Loganowi, to akurat "nudny" chyba jednak nie był - dla znakomitej większości osób prędzej było to coś pomiędzy "kontrowersyjny" a "brzydki".

Po drugie: czniać stylistykę! <;

To po prostu auto dla osób przedkładających w 90% praktyczność nad walorami estetyczno-prestiżowymi.

benny86 

Marka: Chevy
Model: Aveo
Silnik: 1.2
Wysłany: 2009-11-28, 16:31   

laisar napisał/a:
w PL wyróżniasz się już sam przez sam fakt jeżdżenia w ogóle daćką...

No tak, ale jeżdżąc Dacią z pakietem SUV wyróżniasz się nie tylko z tłumu szmelcwagenów, ale także w środowisku sympatyków Dacii
laisar napisał/a:
To po prostu auto dla osób przedkładających w 90% praktyczność nad walorami estetyczno-prestiżowymi.

Tak, ale dla mnie Logan po lifcie jest dowodem na to, że prosty, praktyczny samochód może też cieszyć oko właściciela, zwłaszcza w wersji Laureate, no ale wygląd zawsze był, jest i będzie kwestią indywidualną, zależną od gustu właściciela

kufi79 

Marka: DACIA
Model: SANDERO STEPWAY
Silnik: 1.6
Wysłany: 2009-12-23, 21:37   

czesc chlopaki pakiet suv pelny z tego co pamietam do daci sandero kosztowal kolo 2300 plus montaz czyli pewnie z 500zl skasuja co do sprzedazy rocznika co oni moga zaproponowac z rabatami jak brakuje im aut. zamawiajac stepwaya w polowie pazdziernika trzeba czekac az do konca stycznia jak nie lutego. z rabatami wiem z innych marek bylo tak ze obnizyli cene juz na koniec listopada i utrzymywala sie az do wyczerpania rocznika.najlepszy numer robili w citroenie przyklad berlingo wyprzedaz rocznika :p ostatnie sztuki w lutym rabat 3tys zl. w marcu kupowales juz nowe auto z nowym rocznikiem rabat.....? 4.5 tys zl taniej ;] czyli warto bylo poczekac i miec nowy rocznik i 1.5 tys.zl w kieszenie fajnie nie;] a auto bierzesz takie jakie maja na placu lub w systemie rezerwacja i wio po rabatach ;]
Ostatnio zmieniony przez kufi79 2009-12-23, 21:40, w całości zmieniany 1 raz  

laisar 
Moderator

Marka: Dacia
Model: Logan MCV
Silnik: 1.6 MPI
Rocznik: 2007
Wersja: Laureate 7 os.
Wysłany: 2009-12-23, 23:27   

"Pakiety SUV" są różne: http://www.daciaklub.pl/f...p?p=42698#42698 - ale, jak widać, pełne kosztują, niestety, troszkę więcej niż "2300 plus montaz"...

Odpowiedz do tematu