Pytanie do posiadaczy Sandero tudzież Logana po face lifcie.
Czy zauważyliście może u siebie delikatne "odkształcenie" kierownicy/air baga?
Chodzi o to że po zimie zaczęło być u mnie widać miejsca gdzie po bokach w razie wypadku ma się rozerwać zaślepka (dwie pionowe kreski + wybrzuszenie środka kierownicy o jakąś 0,1mm (delikatne wygięcie, zdjęcia nie pomogą bo to naprawdę minimalnie widać).
Czy tttm czy muszę jechać do ASO ;/ Zauważyłem to jakieś 2k km temu i zapomniałem, dopiero dzisiaj sobie przypomniałem ;p, że miałem o coś zapytać. (jak widać jest to naprawdę trudno zauważalne)
Marka: Dacia, Fiat
Model: Sandero, Tipo
Silnik: 1.4 MPI, 1.4 16V
Rocznik: 2008, 2016
Wersja: Laureate 5 os. Pomógł: 66 razy Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 3233 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-01-12, 21:26
Czaju zobaczę u siebie jak to wygląda - ale moim zdaniem to nic złego ani nadzwyczajnego chyba. Wpływ ujemnej temperatury na plastyki może różnie wpływać.
Coś takiego co opisujesz widziałem chyba na airbaku pasażera - ale to nic złego nie jest - ledwo zresztą widoczne - w każdym aucie widać zarys poduszki.
W sumie w międzyczasie byłem na przeglądzie... i też zapomniałem. Ale jak podłączali drakulę do kompa to zauważyliby pewnie jakiś błąd (a podłączali bo złącze OBD miałem zamknięte <zły>, a jak OBD jest zamknięte to komputer gazowy ma opóźnienie w połączeniu z komputerem benzynowym przez co mieszanka nie jest optymalna ;p)
[9:22 13.01.2010] oglądałem zdjęcia na allegro i dochodzę do wniosku że tttm http://photos04.allegroim.../98/877919800_2 <- tutaj nawet bardziej to widać i poziome pęknięcie też...
Ostatnio zmieniony przez czaju 2010-01-13, 09:23, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum