A wczoraj w lubelskim Leclercu przy Zana stała sobie Dacia Sandero Stepway, w moim ulubionym czerwonym kolorze :) Nie wiem czy to była jednodniowa prezentacja, ale sądzę, że nie i pewnie jeśli ktoś się przejedzie w najbliższych dniach to poogląda.
Sam pooglądałbym wczoraj, ale miałem urwanie głowy z powodu połączonych urodzin obu córek
Dzisiaj na Hanasiewicza w RZ: biała 1300 kombi,
na Dąbrowskiego granatowy Logan 1.4 MPI Straży Miejskiej,
na Witosa srebrny Logan 1.4 MPI po pierwszym lifcie RZ[-----]
Ostatnio zmieniony przez piotrres 2009-10-22, 14:31, w całości zmieniany 1 raz
25-10-2009:
Rzeszów -> Bezmiechowa Górna (K. Leska) -> Rzeszów (ca. 190 km)
- Logan Van, biały [RZE----] w Boguchawale;
- MCV czerwony [RBR----] k. Brzozowa
_________________ Czy chcesz, żeby Twoja pralka była inteligentniejsza od Ciebie?
Jest: Duster 1.6 16V 4x2 Laureate "Dragster":
Sageata Albastra Carpaţi Pentru Gaz ;)
Dziś w Warszawie ok. 16:30 na rogu Siennej, prawie pod moim domem, stało czerwone Sandero, ale nie moje, bo swoje odstawiłam przed chwilą na Świętokrzyską.
Kiedyś przeżyłam chwilę grozy, widząc jak z parkingu pod którymś centrum handlowym wyjeżdża Hyundai Atos Prime niebieski metalik, identyczny jak mój ówczesny. "No tak, ukradli!" Ale po chwili zauważyłam, że nie ma kratki, a mój miał. Chwila refleksji - "Przecież kratki nie zdążyliby wymontować". Mój oczywiście stał tam, gdzie go zostawiłam.
Spotkać Sanderkę jest o wiele trudniej niż Atosa, szczególnie Sanderkę w tym samym kolorze. Ja w moim miasteczku spotkałem jak dotad dwie czerwone, takie jak moja.
pozdrawiam
Wczoraj wieczorem, w Pile na parking przy aptece całodobowej, podjechała Laureatka MCV, srebrna, czyli taka sama jaką ja zamówiłem. Pogadałem chwilę z właścicielem.
Jak pisałem Logan MCV Laureate (2009), silnik 1,6 ropniak. 5 miejsc bez kratki, z dodatkowych akcesoriów miał górną półkę, podłokietnik (solidny i ładny dodatek) oraz hak.
Gość bardzo zadowolony z auta.
Pablo nie Arkady tylko ten gość którego spotkał.
Ostatnio zmieniony przez Marek1603 2009-12-03, 16:43, w całości zmieniany 1 raz
Dzisiajw RZ spotkałem MCV Ph II 1.6 MPI (jak na zdjęciu)
Czerwone Sandero, nówkę na lawecie
Srebrnego sedana, po drugim FL, należącego do Straży Miejskiej (nowy nabytek)
Białego sedana [WND----]
Wczoraj:
-czerwony sedan 1.4 MPI Acces [RZ----]
-granatowy MCV ??? "serwis maszyn biurowych" [RZ----]
-czerwony sedan Laureate 1.6 Miejskiej Służby Drogowej
-biały sedan [WND----]
-srebrny 1.4 MPI, Ambience I lifting [RZ----]
Z moim to 6, a wszysto to na odcinku 1,5 km na ul. Hetmańskiej w RZ
Dacie_dwie_pod_halą_na_podpromiu.jpg Dwa Logany koło Hali im. Jana Strzelczyka, na Podpromiu w RZ
Plik ściągnięto 227 raz(y) 172,05 KB
Ostatnio zmieniony przez piotrres 2010-02-02, 23:22, w całości zmieniany 2 razy
Wczoraj na Hetmańskiej w RZ dwa sedany: granatow [RZ-----] i Bleu electrique[???????]
którym powiziła b. efffektowna brunetka .
Dzisiaj pod Liceum ss. Prezentek MCV 1.6 16v jak na załączonym obrazku. W srodku był fotelik więc to nie auto Siostrzyczek...
i jescze srebrny sedan radiowóz Straży Miejskiej 2 -lift.
dacia_mcv_prezentki.jpg Fig. 1. MCV przed Liceum ss. Prezentek
Plik ściągnięto 216 raz(y) 194,28 KB
Ostatnio zmieniony przez piotrres 2010-01-28, 10:44, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum