Wysłany: 2010-01-15, 00:01 [AutoBild/AutoŚwiat] MCV 1.5 68 - test 100 tys.
http://www.autobild.de/ar...cv_1032262.html (wersja angielska / "polska")
- myślę, że znakomita większość właścicieli i kierowców MCV-ek oceni test jako rzetelny, a jego wnioski ich nie zdziwią: Dacia to to po prostu bardzo porządne auto (:
(Do tego stopnia, że jest baaaardzo ciekawe, czy polski "Auto-Świat" w ogóle zniósłby przedruk... <; ).
Aktualizacja: 2010-02-09, 0:22
"A jednak się kręci!". Tzn. - zniósł!
Ostatnio zmieniony przez laisar 2010-02-09, 00:24, w całości zmieniany 2 razy
Fajnie, że jednak wydrukowali test, chociaż umieszczenie go w dodatku a nie w czasopiśmie na pewno znacznie zmniejszy liczbę czytelników. Ciekawe, czy to standardowe działanie, czy dotyczy tylko "wybranych" aut <;
Dobrze chociaż, że mimo że niemiecki tekst został znacząco przerobiony, zachował ogólną pozytywną wymowę... Tylko zupełnie nie wiem po co redaktorzy usiłują wywołać cień wrażenia, że test odbył się u nas. Jest w tym dodatku gdziekolwiek wzmianka, że to tylko tłumaczenia?
Marka: Dacia
Model: Duster 4X2
Silnik: 1,5 dCI 110 KM
Rocznik: 2011
Wersja: Laureate Pomógł: 7 razy Dołączył: 01 Mar 2009 Posty: 846 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-02-06, 17:12
No właśnie ciekaw jestem dlaczego test pojawił się tylko w dodatku a nie w tygodniku AŚ? Czyżby jakiś "układ"?
A może polscy dziennikarze nie mogą przeboleć tego, że tak mocno opluwali Logana a teraz wyszli na głupków bo koledzy po fachu za Odry nie mają takich uprzedzeń
To nie musi być żaden "układ" - przecież faktycznie występują poważne różnice między naszymi rynkami. Niemniej jednak - rzeczywiście widać również pewne... tendencje <;
Przyznaję się To był główny powód. A kiedy zobaczyłem Dacię na 15-stym miejscu w rankingu testów, a poniżej dużo bardziej "uznanych" (wg opinii publicznej) konkurentów, ze słabszymi notami, to moje i tak dobre samopoczucie jescze się polepszyło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum