Witam serdecznie!
Przejechałem do dzisiaj 1500 km i ze średnim zużyciem ok. 7,5 l./100 km w cyklu mieszanym i ogólnie jestem z nowej Daćki zadowolony. Jeśli miałbym już jakąś "łatkę " jej przykleić to wskazałbym na niedopasowane do kształtu podłogi gumowe dywaniki z Dacii Logan (podobno innych nie ma..), oraz kiepskie fabryczne głośniki w drzwiach (które obiecali w końcu wymienić).
Pozdrawiam wszystkich nowych użytkowników - Jacek.
... oraz kiepskie fabryczne głośniki w drzwiach (które obiecali w końcu wymienić).
Pilnuj ich niech wymienią albo poprawiają dotąd aż będzie dobrze. Samochód jest na gwarancji więc im więcej teraz znajdziesz i poprawisz to lepiej dla Ciebie
Poza tym witam serdecznie i życzę udanego użytkowania
Ostatnio zmieniony przez Malutki 2010-02-01, 22:24, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Dacia, Fiat
Model: Sandero, Tipo
Silnik: 1.4 MPI, 1.4 16V
Rocznik: 2008, 2016
Wersja: Laureate 5 os. Pomógł: 66 razy Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 3233 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-03-07, 17:40
jaca2006 napisał/a:
podłogi gumowe dywaniki z Dacii Logan (podobno innych nie ma..)
To cię okłamali, bo są dedykowane dywaniki do Sandero w ASO, chociaż ja wolę te z Razew Plastu, natomiast oryginale do Sandero leżą i się kurzą (prawie w ogóle nie były używane) jeśli chcesz mogę ci je sprzedać - napisz do mnie na priv to się jakoś dogadamy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum