Cześć . Mam na imie Robert.Jestem z Jaworzna. Tu mieszkam i pracuję. Posiadam na razie Suzuki SX4 ale chciałbym zakupić Dacie Sandero , Logan lub Duster w dieslu ponieważ uważam że piękno samochodu tkwi w jego prostocie a przede wszystkim pojazd ma służyć i nie być cięzarem dla właściciela - przez co rozumiem niezawodność i ekonomię. Pozdrawiam.
uważam że piękno samochodu tkwi w jego prostocie a przede wszystkim pojazd ma służyć i nie być cięzarem dla właściciela - przez co rozumiem niezawodność i ekonomię.
witaj robert71
moja żonka też chciała Sx4, ale się sprzeciwiłem - powiedziałem: "masówka", za dużo tego jeździ; kupimy coś oryginalnego, no i dostała StepWay'a pod choinkę
p.s. jeszcze była opcja Kia Soul - ale długo musielibyśmy czekać, a poza tym sprzedawca mówił że się strasznie dużo sprzedaje i niedługo (marzec-maj) będzie tego multum na ulicach; ale wrażenie robi fajne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum