Najpierw to by się trzeba dowiedzieć czy nas w ogóle wpuszczą na teren fabryki i ewentualnie zorganizować jakiś nocleg, bo ciężko widzę 1200 kilosów w jedną, wycieczka i 1200 spowrotem.
no ja wpisalem juz w kalendarz i zrezygnowalem z wyjazdu w polowie czerwca do budapesztu wiec :) niech ktos mi teraz powie ze nie jedziemy to sie wk...rwie
_________________ Przede wszystkim przestronnosc w aucie co dajeLodgy i MCV w dobrej cenie ;)
Stan licznika 115,000 i koniec
Lodgy 120000km i rośnie
Przejrzałem temat pobieżnie (po dłuższym nieśledzeniu) i... czerwiec jest najmniej pasującym terminem bo... "22 czerwca do 04 lipca - letnia sesja egzaminacyjna" ;(
no chyba że gdzieś w okolicach początku czerwca...
Przejrzałem temat pobieżnie (po dłuższym nieśledzeniu) i... czerwiec jest najmniej pasującym terminem bo... "22 czerwca do 04 lipca - letnia sesja egzaminacyjna"
Chcesz się uczyć już trzy tygodnie przed sesją? Zwariowałeś?!
Czerwiec mnie przeraził, a swoją drogą to już by się przydało zaczęć - po pierwszym semestrze z mojego kierunku zamiast statystycznego 35% odpadło niecałe 9 ;/, co źle prorokuje na II sesję.
Obawiam się że wydział nie może sobie lekką ręką wydawać tyle kasy na studentów ;p
Cytat:
Przejrzałem temat pobieżnie
Miało na myśli, na szybko i nie zauważyłem terminu.
Później było już tylko :)
Co do CB - jak wygląda kwestia prawna co do używania CB w krajach do których się wybieramy i jak jest z LPG?
Ostatnio zmieniony przez czaju 2010-03-12, 20:55, w całości zmieniany 1 raz
Bez CB też się da radę:) Ile osób jedzie na 100% w tym momencie? Bo ja też poważnie rozważam opcje wyjazdu, w pracy bedzię luz, dam rade z wolnym, na uczelni nie mam zjazdu ... Więc?
Właśnie tak patrze, w Pitesti (oraz w pobliżu) jest 11 hoteli (sprawdzane na booking.com). Na ta chwile jest sporo wolnych pokoi, więc nocleg w Rumunii to nie problem :) Cena ok 40 - 50 euro
Marka: Dacia, Fiat
Model: Sandero, Tipo
Silnik: 1.4 MPI, 1.4 16V
Rocznik: 2008, 2016
Wersja: Laureate 5 os. Pomógł: 66 razy Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 3233 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-03-14, 11:22
evelqa napisał/a:
Bez CB też się da radę:) Ile osób jedzie na 100% w tym momencie? Bo ja też poważnie rozważam opcje wyjazdu, w pracy bedzię luz, dam rade z wolnym, na uczelni nie mam zjazdu ... Więc?
Ja z żoną raczej na 100%, chyba że coś wypadnie jakaś siła wyższa, ale jak na razie nie przewiduje.
W firmie wszystko załatwione wiec ja również na 100%.
Nie wiem tylko czy uda mi się namówić żonę.
W razie gdyby z CB nic nie wyszło mogę zabrać 2 radiotelefony Uniden.
A może z CB do Słowacji, a potem zdemontować i do bagażu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum