Mieszkam w Warszawie, żyję sobie spokojnie na Ursynowie. Aktualnie próbuję sprzedać Citroena Xantię z 95 roku, ale nikt nie chce kupić :(
wcześniej latałem Audi b4 2.0, Golfem 1,8 GTI, Golfem 1,6, Nissanem Patrolem 3,3Td i Trabantem 1,1. Jak widać trochę tego było.
Z początku gdy dacia pojawiła się na rynku, miałem co do tej marki lekkie skrzywienie :) jednak czytając co tydzień Auto Świat czy Motor, przekonywałem się pomału do słuszności zakupu takiego Rumuna, no i stało się - chcąc kupić Sandero w wersji Stepway naciąłem się na pierwsze wzmianki o dusterze (jakiś rok temu) i zacząłem czekać.
Duster trafi do sprzedaży lada moment, więc poczekam chwilkę na info od nowych użytkowników, a pod koniec roku dokonam zakupu.
Tylko bez takich.
Ja kupiłem Dacie tak późno bo nie byłem świadomy, że stać mnie na nowy samochód.
no właśnie właśnie :)
Duster na fuuullll wypasie z silnikiem diesla będzie kosztował około 55tys, z napędem 4x2, a używana rav5 5letnia kosztuje podobnie, z taką różnicą że amorek do ravki wyjdzie zapewne ze 3-4razy więcej niż 2 amorki do daćki :)
Moja MCV kosztowała trochę ponad 50 kzł. Może się jednak zbytnio pospieszyłem?
może, może kto wie:)
Stepway wychodził około 43-45tys, duster w golasie 39900, wszystko zależy od tego czego oczekujemy od auta.
Skoro potrzebowałeś kombi to dobrze wybrałeś, ale ja czekałem na Dustera
Tylko bez takich.
Ja kupiłem Dacie tak późno bo nie byłem świadomy, że stać mnie na nowy samochód.
Witaj!
To tak jak ja. Kiedyś głupi myślałem, że jeśli samochód to tylko "niemiec" ale nie stać mnie było na nowego i ... nagle pojawiła się Panna Dacia śliczna i do tego dziewica
Ostatnio zmieniony przez walther 2010-04-13, 00:15, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum