Marka: Dacia
Model: Sandero SL Black Line
Silnik: 1.4 MPI
Rocznik: 2010
Wysłany: 2010-03-31, 16:42 Pierwszy Black Line w Łodzi?
Witam wszystkich klubowiczów, a w szczególności łódzką ekipę Zdecydowaliśmy się z żoną na Sandero Black Line - w kolorze czarnym Niestety jeszcze trochę nam zajmą formalności związane z zakupem, ale mam nadzieję, że się w końcu doczekam
Marka: Renault
Model: Scenic
Silnik: 1.6
Rocznik: 2000
Wysłany: 2010-03-31, 18:09
Cześć Blade,
Chyba będziesz w Łodzi pierwszym szczęśliwym posiadaczem Sandero BL
Mam nadzieję, że pochwalisz się nim tu na forum(foty + noty) a może i na jakimś zlocie drakulek
Tym czasem borem-lasem
Pozdrowienia ziomek.
Wysłany: 2010-04-14, 20:27
Ten facet, z którym rozmawialiśmy, powiedział, że teraz już nie jest tak jak jeszcze nie tak dawno, że na Dacie czekało się nawet pół roku - i bardzo się z tego faktu cieszę z resztą
A właśnie - czy ktoś z forumowiczów ma w swojej Daćce wspomniany wyżej czujnik parkowania?
Pozdrawiam
hej
Ja mam czujniki parkowania...zamontowane w serwisie w Stepway'u. Jestem zadowolony
Umiescili wyswietlacz w lewym rogu-w podszybiu.
A ha...jeszcze jedno-zwroccie uwage (nie wiem jak z tylu...czy sa jakies w BlackLine nakladki na zderzaku) - u mnie chcieli czarne czujniki zamontowac na lakierowanym elemencie - dobrze ze osoba u ktorej kupowalem (pozdrawiam) na czas zauwazyla co chca zrobic i zamontowali czujniki na czarnych - nielakierowanych elementach zderzaka. Wiem-estetyka - ale mniej czujniki widac -a swoja role spelniaja.
Dla zainteresowanych-po weekendzie moge fotki na maila wyslac
Model: Logan MCV
Silnik: 1.6 16V
Wysłany: 2010-04-15, 17:25
Blade napisał/a:
A właśnie - czy ktoś z forumowiczów ma w swojej Daćce wspomniany wyżej czujnik parkowania?
Również mam. W tym samym miejscu jak w Sandaczu jest wyświetlacz, przy 30 cm każe stawać (i bardzo dobrze - wysokie samochody (np. SUV-y) mają często wystające elementy powyżej sensorów). Warto pamiętać przy równoległym tyłem, że sensory biją zasadniczo na wprost i "zobaczą" samochód z tyłu dopiero jak auto prawie już schowa się w stanowisko - w sensie będzie prawie równolegle do osi jezdni. No chyba, że sensory są nisko to mogą najpierw zobaczyć krawężnik Wiem, że to oczywiste oczywistości ale mam tę zabawkę od niedawna i jeszcze się napawam
ocho, wychodzi na to, że pompuje OT-ka ...
_________________ Drogowskazy mogą zrobić z szosy labirynt
Ostatnio zmieniony przez mac.kozinsky 2010-04-15, 17:26, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-05-12, 17:17
No i niestety sprawa odbioru naszej Black Line trochę się przedłuży... Auto miało być 30 kwietnia na miejscu, a po dzisiejszym telefonie pana z Jaszpolu okazuje się, że auta jeszcze nie ma... Kolejny przewidywany termin odbioru to około (...) 17 maja...
Marka: Renault / VW
Model: Captur / Up
Silnik: 1,3 TCe 130KM/60 KM
Rocznik: 2019 / 2014
Wersja: Laureate Pomógł: 12 razy Dołączył: 22 Mar 2009 Posty: 1889 Skąd: lubelskie
Wysłany: 2010-05-12, 18:28
Blade napisał/a:
No i niestety sprawa odbioru naszej Black Line trochę się przedłuży... Auto miało być 30 kwietnia na miejscu, a po dzisiejszym telefonie pana z Jaszpolu okazuje się, że auta jeszcze nie ma... Kolejny przewidywany termin odbioru to około (...) 17 maja...
Współczuję, współczuję - sam to przeżyłem.
No ale teraz już jest i chodzi jak burza.
Zdaje się, że po prostu Dusterów naprodukowali trochę przed premierą - jeśli zatem komuś pasowała dostępna wersja i w miarę szybko się zdecydował, to miał szansę na błyskawiczną dostawę (;
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum