Generalnie, pozytywny tekst. Autor czepia się detali które rzeczywiście można by poprawić, a które chyba specjalnie zostały niedopracowane
Wg mojej obserwacji wajcha zmiany biegów to 1/2 kroku wstecz, jeśli chodzi o ergonomię. W Loganie jest lepsza.
подвеска - достаточно собранная, но при этом комфортная и энергоемкая. Чтобы ее пробить, нам пришлось вкатиться в канаву глубиной чуть ли не вполколеса на скорости 30-35 км/ч - какая конструкция выдержит такие издевательства?
Jak to jaka ? Russkij tank...
Z częścią tekstu się nie zgadzam.
Даже самый шустрый переднеприводной Duster с бензиновым 1.6 (105 л. с.) и механической пятиступкой передвигается, но не едет...
Co to znaczy przemieszcza się, a nie jedzie? Jak dla mnie dynamika 4x2 (2 os.po ca. 90 kg) całkiem niezła. Wg Kratylosa też. Ma mieć 8,0 do 100 km/h ?
....просится более мощный агрегат - особенно если в Renault рассчитывают соблазнить "Дастером" не только пенсионеров, но и молодежь.
Bo mocy nigdy dość. Zwłaszcza w terenówce. A co automat to właśnie nie dla emerytów ? ;- ) Ile paliłby Duster z silnikiem benzynowym 2.0 i z automatyczną skrzynią biegów. BTW właśnie ztego tekstu dowiedziałem się, że powinienem czuć się emerytem Bez obrazy.
Ostatnio zmieniony przez piotrres 2010-05-24, 14:34, w całości zmieniany 3 razy
To niestety chyba najczęstsza głupota, wypisywana przez wszelakich "redachtorów" - i największa, bo się potem udziela sporej części czytelników: żądanie nie-wiadomo-jakich-kosmicznych osiągów bez względu ma rodzaj, przeznaczenie, cenę danego samochodu...
Cytat:
automat to własnie nie dla emerytów?
Serio? Nie! Po prostu dla wygodnych...
Cytat:
Tylko ile paliłby Duster z silnikiem benzynowym 2.0 i z automatyczną skrzynią biegów
Bez przesady - tragicznie by nie było. No ale za to na pewno przestałby być tani - więc to i tak OKDR <<<:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum