Marka: KIA
Model: Rio
Silnik: 1.4 16V
Rocznik: 2012 Pomógł: 13 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 1371 Skąd: Warmia
Wysłany: 2007-12-17, 22:15
Sweeper napisał/a:
no chyba nikt mi nie powie, że naklejka na błotniku, tapicerka z czerwonymi dodatkami to edycja specjalna...
Ja powiem. To jest edycja specjalna... Dostepna w Rumunii, wyposazeniem zblizona do Laureate z elementami Prestige.
Kiss FM to jedna z popularniejszych rozglosni radiowych w Rumunii, odpowiednikiem w Polsce moglby byc Logan RMF FM
Bylo juz na starym forum... byly tez filmiki jak sie panienki umizgują do wersji kiss....
_________________ LOGAN 1.5 DCI (niestety troszke się poobijał i został sprzedany)
Przejechane 97000km, Only ON BP ULTIMATE.
Pozdrawia Krystian
gram w http://www.speedimspeed.pl
Logany Kiss FM dostępne są tylko w Rumunii oraz we Francji.
Gdyby ktoś widział ta wersję w Polsce na polskich blachach, to na bank została sprowadzona indywidualnie
_________________ Italjet Formula
50 ccm
12 lat
wciąż jeździ , ale czy zajechałbym do Rumunii ?
[ Komentarz dodany przez: KaS602: 2009-11-16, 23:50 ] Tym razem chodzi o Sandero i Logana po fl, ale temat scaliłem z poprzednim, dotyczącym Logana Kiss FM.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum