Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.5dCi
Rocznik: 2010
Wersja: Laureate 5 os.
Wysłany: 2010-05-24, 21:07 Pwitanie
Witam wszystkich w kwietniu zdecydowałem się na zakup nowej Dacii Duster 1.5 dCi
Dziś dostałem wiadomość , że w przyszłym tygodniu mam odebrać moją rumunkę.
Jak trochę pojeżdżę to postaram się podzielić informacjami i wrażeniami .
Pozdrawiam Jarek
Wysłany: 2010-05-29, 18:12
Dziękuję za wszystkie powitania.
Termin odbioru przesunął sie na wtorek 1.06
Dziś na allegro znalazłem ogłoszenie dilera w Morach pod W-wą i oferuje
Dustera od ręki ja czekam już ponad miesiąc wpłaciłem na początek ponad połowę wartości auta więc trochę się w....wiłem.
Pozdrawiam wszystkich
Marka: Chevy
Model: Aveo
Silnik: 1.2
Rocznik: 2009 Pomógł: 31 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 2944 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2010-05-29, 20:59
Pytałeś tego dilera w Morach czy ma wszystkie wersje od ręki dostępne (co chyba jest mało prawdopodobne) czy tylko wybrane specyfikacje? Może się okazać że czekałbyś tak samo długo jak u "swojego" dealera...
Wysłany: 2010-05-29, 21:15
benny86 nie nie dzwoniłem do tego dilera ale na allegro znalazłem wczoraj kilka jego
ogłoszeń z dopiskiem "dostępny od ręki"
może to jakaś ściema ale czekanie ponad miesiąc na auto jest trochę frustrujące.
Co prawda mam czym się poruszać ale jazda na co dzień po Wa-wie dostawczym skrzyniowym Mercedesem 208 nie jest wielką przyjemnością.
Marka: Chevy
Model: Aveo
Silnik: 1.2
Rocznik: 2009 Pomógł: 31 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 2944 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2010-05-29, 21:19
No wiesz, diabeł tkwi w szczegółach, sam jak szukałem auta też widziałem ogłoszenia lokalnych dilerów z kilkoma "wałkami" np podana cena bazowa, a na fotkach wersja full wypas, albo dopisek "dostępny od ręki" a zcasami się okazywało że na miejscu są np tylko 2 wersje wyposażenie i tylko w dwóch kolorach... Choć specyfikacja która sobie wybrałem była akurat dostępna w zaplanowanym srebrnym kolorze ot miałem farta chyba...
Wysłany: 2010-06-08, 21:03
Witaj Apaczus
Oglądałem MCV jestem pod wrażeniem bagażnika ale w moim wieku nie biorę pod uwagę wkładania wózka dziecięcego. Jak urodziło mi się pierwsze dziecko jeździłem Mini 1300
i wózek mieścił się na tylnej "kanapie" ale wtedy ten "wóz" i tak bił na głowę Fiata 126p do którego wózek dziecięcy można było zapakować najwyżej na dach.
Pojemność bagażnika Dustera i jego kształt bardzo mi odpowiadają.
Zapakuje tam moją paralotnię z całym niezbędnym szpejem i jeszcze będzie trochę miejsca na bagaż rodziny.
No choć jeżeli córka w tym roku zrobi uprawnienia paralotniowe a wybiera się na egzamin w czerwcu to 2 x sprzęt może być kłopot .
Pozdrawiam Jaras
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum