Wysłany: 2010-04-20, 10:19 Pozdrowienia z Torunia!
Czołem,
Noszę się z zamiarem zakupu auta użytkowego do firmy. Kilku moich znajomych ma już od paru lat flotę aut Dacia Logan i Van -> są z nich bardzo zadowoleni! :)
Forum przeglądam od paru dni i jest bardzo pomocne dla mnie przy wyborze wersji silnikowej i wyposażenia!
Dodam jeszcze, że jestem klubowiczem VectraKlubPolska i ForumVolvo. ;)
Marek1603 napisał/a:
laisar napisał/a:
Dlaczego? Przecież Volvo już dość długo "kręci" z Renault...
Ciekaw jestem jakie dzieci z tego "kręcenia" wyjdą
jak to jakie? Kanciate
kiedyś kręcili, nawet chciał Renault kupić całe Volvo ale ludziska nie chciały. Ale mi wiadomo że Volvo jest właścicielem Renault Trucks jeśli się mylę poprawcie. Niedawnym właścicielem Volvo Car był Ford ale on sprzedał to Chińczykom.
a bryka slawek_torun, to czasem nie luksusowa wersja Forda Focusa czy Mazdy 3
z tego kręcenia można było kiedyś dostać Diesla z Renault albo benzynę z Mitsubishi Carsimy
_________________ Jestem handlowcem w salonie Carrara w Lublinie. Szukasz oferty na Nową Dacie? Pisz PW lub na e-mail
Ostatnio zmieniony przez maciek 2010-04-21, 14:59, w całości zmieniany 1 raz
ostatnio właśnie widziałem jak stał Focus najnowszy obok S40 z tyłu były bardzo podobne.
Volvo samochody bardzo mi się podobają tylko mnie martwią te "Chińskie rączki" . Miałem okazje raz w życiu jechać Volvo S80(wersja po 2006r) w dodatku opancerzona, nie mogłem takiej okazji sobie odpuścić
_________________ Jestem handlowcem w salonie Carrara w Lublinie. Szukasz oferty na Nową Dacie? Pisz PW lub na e-mail
Punktem wyjściowym w salonie były rozmowy nt. zakupu Daci Logan VAN za 24.000 netto, a skończyło się w dniu dzisiejszym podpisaniem umowy na......
...........Dacie Duster 1.5 dci w wersji Laureate.
Odbiór dopiero za 3 miesiące. Mam nadzieję, że będę z niej zadowolony. Dziś jeździłem autem testowym po mieście, na trasie i w ternie. Jestem bardzo zadowolony!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum