To co zaoszczędziłem na całym aucie wrzuciłem w akcesoria ;). A zestawik też wizualnie prezentuje się niczego sobie (niestety 2 skucha - na myjce ciśnieniowej poszedł mi kawałek farby na tzw. "bocznym spojlerze" czyli listwie podprogowej od strony kierowcy będę to reklamować nie ma co ... myłem wszystko tak samo (nie za blisko żeby nie było) i nic się nie stało - chyba farba i lakier to największa bolączka tych samochodów ...
PS. Wrzuciłem gotowy obrazek - w mojej wersji nie ma spojlera, kratek na halogenach i felgi stalowe ale na wiosnę może zakupię alumki ;)
Ostatnio zmieniony przez koniu 2010-07-01, 20:10, w całości zmieniany 1 raz
@KamilonzO: A masz na to jakieś wsparcie w postaci zapisu w warunkach gwarancji? Albo chociaż w instrukcji obsługi? <:
Jak znajde to dam:)
No właśnie też poproszę ... nic takiego nie doczytałem, a poza tym listwa to akcesorium, na które jest odpowiedzialność sprzedającego w systemie rok/2 lata. Jak kupujecie akcesoria, to ich do faktury za auto nie liczą.
Powinno być chyba w zależności od miejsca montażu? Tzn. jak przyjechało zamontowane w fabryce, to nawet jeśli akcesorium, to się liczy?
Nie wiem, ale u mnie wszystko było montowane w salonie na miejscu. U Dacii chyba jest tak, że fabrycznie są robione opcje, a akcesoria montowane w salonie.
Ostatnio zmieniony przez koniu 2010-07-04, 12:22, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum