Witam panów! Jestem jedyna? Cieszę się, że mogę coś powiedzieć już na nowym forum, bo choć stare dokładnie przeczytałam, jakoś nie zdążyłam się zarejestrować. Proszę o cierpliwość i wyrozumiałość, bo zamierzam zasypywać Was pytaniami (głównie o jazdę dieslem). A może sama się domyślę?
Nareszcie płeć piękna na forum . Serdecznie witamy i bardzo się cieszymy że jakaś kobieta miała dość odwagi aby do nas dołączyć. Ponieważ jesteś pierwsza gromkie Hip-hip Hurra na Twoją cześć
_________________ LOGAN 1.5 DCI (niestety troszke się poobijał i został sprzedany)
Przejechane 97000km, Only ON BP ULTIMATE.
Pozdrawia Krystian
gram w http://www.speedimspeed.pl
Serdecznie witamy i bardzo się cieszymy że jakaś kobieta miała dość odwagi aby do nas dołączyć.
Odwagi to trzeba było, żeby kupić samochód, którego prawie nikt nie ma (to w końcu trochę kot w worku), a jeszcze większej - żeby go nie kupić i jeździć tym, co dotąd.
Was się nie boję, no bo co? Najwyżej mnie czasem wyśmiejecie
Odwagi to trzeba było, żeby kupić samochód, którego prawie nikt nie ma (to w końcu trochę kot w worku), a jeszcze większej - żeby go nie kupić i jeździć tym, co dotąd.
Was się nie boję, no bo co? Najwyżej mnie czasem wyśmiejecie
Witamy, i bardzo się cieszymy
Z tym nikt niema, to nie jest az tak źle
W Polsce nie najgorzej a globalnie to już w ogóle jest dobrze
Pozdrawiam, i liczę na aktywny udział w naszych dyskusjach
dmas: Ochota, codzienna trasa: Wawelska-Grójecka (to częściowo tłumaczy problemy ze spalaniem)
ok, no to czesciowo sie pokrywa - zdarza mi sie tamtedy przemieszczac szczegolnie rano. Wracam najczesciej inna trasa w zaleznosci od natezenia ruchu. Choc teraz przy rozkopanej Wawie to tragedia.
Zatem do zobaczenia w ruchu - jak beda klubowe naklejki latwiej bedzie sie rozpoznac.
A jaki kolor wozu?
[ Dodano: 2007-09-20, 10:08 ]
ok. juz doczytalem sie jaki kolor...
Wysłany: 2008-01-11, 17:35 Witam wszystkich posiadaczy Daćkowozów
Witam wszystkich bardziej i mniej szczęśliwych posiadaczy "nowego wynalazku" z Rumunii.
Zrobiłem już 30.000tyś. km w półtorej roku i jeżdżę dalej. Jak na razie jestem zadowolony. Czytałem o zlocie w Warszawie. a może by tak Kraków albo Katowice na przykład na początku wiosny?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum