Witam wszystkich. Na razie jeszcze nie posiadam Daćki ale od jakiegoś czasu poszukuję pojazdu w cenie około 30 k i po różnych przymiarkach wyszło mi że lepiej kupić nowe Sandero niż 3-letnią skodę. Teraz tylko pozostaje uzbierac na kupkę kasę i do dilera neocjować cenę. No i jeszcze poczekam chwilę bo mają zacząć u nas wreszcie sprzedawać Sandero z motorkiem 1.2
Marka: Citoren
Model: Berlingo
Silnik: 1.6 VTI
Rocznik: 2011
Wersja: [Inna].[nie dotyczy] Pomógł: 35 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Posty: 4270 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-06-09, 10:16
opos napisał/a:
Witam wszystkich. Na razie jeszcze nie posiadam Daćki ale od jakiegoś czasu poszukuję pojazdu w cenie około 30 k i po różnych przymiarkach wyszło mi że lepiej kupić nowe Sandero niż 3-letnią skodę. Teraz tylko pozostaje uzbierac na kupkę kasę i do dilera neocjować cenę. No i jeszcze poczekam chwilę bo mają zacząć u nas wreszcie sprzedawać Sandero z motorkiem 1.2
Witaj
Tez czekam na Sandero 1.2 oraz 1.6 16 V w Stepway.
No i nie wytrzymałem, nie dość że nie czekam na wersję z silnikiem 1.2 to jeszcze zamiast laureatki w niebieskim kolorze którą zamierzałem kupić wziąłem co było akurat w salonie czyli szarą metalizowaną arcticę. A na dodatek już jeden gość mnie wkurzył bo trzaskał drzwiami MOJEGO samochodu. Ale jakoś te kilka dni przeżyję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum