Marka: DACIA
Model: DUSTER
Silnik: 1,5 DCi
Wysłany: 2010-08-06, 19:17
No tak, jaki łącznik? Co oni powiedzieli, co to za łącznik ?
Ruszyłem spod domu i mnie zablokowało na chwilę a potem usłyszałem duży huk a następnie samochód dostał jakiegoś wigoru, jednak coś się zadymiło i jak otworzyłem maskę to zobaczyłem zerwany pasek i smród gumy. Części paska były wszędzie. Zdzwoniłem do nich i powiedzieli, że do nich dojadę bo to tylko pasek. Stał kilka dni bo twierdzili, że nie wiedzą co jest powodem. Dziś odebrałem i wszystko jest OK.
Szukałem takiej książki serwisowej, widzę, że masz duże możliwości. Dzięki.
Ostatnio zmieniony przez KOSA 2010-08-06, 19:36, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Renault / VW
Model: Captur / Up
Silnik: 1,3 TCe 130KM/60 KM
Rocznik: 2019 / 2014
Wersja: Laureate Pomógł: 12 razy Dołączył: 22 Mar 2009 Posty: 1889 Skąd: lubelskie
Wysłany: 2010-08-06, 19:52
KOSA napisał/a:
Klemy od akumulatora nie zdejmowałem, bo klucza nie miałem.
Ja od przygody z moim starym Wielgim Fiatem - zawsze wożę klucz do klemy. Przekręciłem stacyjkę - rozrusznik ożył i w ogóle nie chciał się wyłączyć, nie pomogło nawet wyjęcie kluczyka ze stacyjki. No ale auto swoje lata już miało poza tym w FSO działy sie różne cyrki z rozrusznikami.
Marka: DACIA
Model: DUSTER
Silnik: 1,5 DCi
Wysłany: 2010-08-08, 21:41
Proszę mnie nie obrażać !!! Moja ksywka to nazwisko - więc nie życzę sobie takiego traktowania. Poproszę zarządcę tego forum o wyciągnięcie odpowiednich wniosków.
Proszę mnie nie posądzać o podszywanie się pod Shreka, bo ma swój styl tylko nie umiecie go docenić, jednak każdy ma prawo wyboru.
Proszę mnie nie obrażać !!! Moja ksywka to nazwisko - więc nie życzę sobie takiego traktowania. Poproszę zarządcę tego forum o wyciągnięcie odpowiednich wniosków.
Proszę mnie nie posądzać o podszywanie się pod Shreka, bo ma swój styl tylko nie umiecie go docenić, jednak każdy ma prawo wyboru.
Masz na nazwisko szrek? To współczuję rodziców. Mówisz że masz swój styl, a ja myślę że raczej nadmiar wolnego czasu i neostradę. Tylko się nie popłacz i nie biegnij do mamy
[ Komentarz dodany przez: jackthenight: 2010-08-10, 15:04 ] Popraw ten post - nie obrażajmy innych, a ton wyśmiewczy pozostawmy dla siebie.
Zarzucasz Szrekowi jego wyrywczy styl pisania, a sam lepszy nie jesteś w tym poście.
Także popraw go - dyskutujmy konstruktywnie i na poziomie.
Ostatnio zmieniony przez jackthenight 2010-08-10, 14:04, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum