Marka: Renault
Model: Scenic
Silnik: 1.6
Rocznik: 2000
Wysłany: 2009-06-02, 20:46
A mój Loganik został zarejestrowany po raz pierwszy 03 marca 2005r. Jego pierwszy właściciel sprzedał mi go w styczniu 2008roku :) Jak dotąd malina ...
Witam Sorry,żę dopiero odpisuję,ąle wczoraj w trakcie odpisywania padł monitor --swoje wysłużył--i musiałem skombinować nowy.
Wbrew pozorom z rdzą nie jest tak tragicznie. Nie da sie ukryć,że latem lakiernik zlikwidował nad tylnymi nadkolami początki rdzy--punkty--szkoda,że nie porobiłem zdjęć. Dał nowy lakier na szerokości około 3 cm z tyłu nad kołami po obu stronach samochodu.
Poza tym spacjalnie nic sie nie dzieje.
Oby tak dalej
Cholender przeglądam roczniki i widzę,że dysponuję zabytkiem
Musze więcej się troszczyć o swoja daćkę. Wrzucę choc jaj jedną fotkę na forum, niech się moja księżniczka tez cieszy,że jest wsród znajomych, choc jest juz troszkę leciwa.
Logan mojego Taty jest wyprodukowany najprawdopodobniej w styczniu 2004 (przy sprzątaniu i wyjęciu plastików zauważyłem karteczkę naklejoną z napisem JAN 2004 - chyba że ten skrót m-ca odpowiada rumuńskiej nazwie innego miesiąca ).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum