Wymyśliłem sobie że zamontuję w mojej Sissi schowek na okulary - taki jaki jest w MCV, ale w salonie nie udało mi się dowiedzieć ile takie ustrojstwo kosztuje. Może ktoś wie ? a może nawet montował w Sandero?
No to pocieszyliście mnie koledzy, bo też chciałem sobie założyć ten schowek, ale pan w ASO podał mi cenę w okolicach 200 zł i więcej nie sprawdzałem, nie szukałem.
Przy okazji przepraszam za wprowadzenie w błąd, bo jednak nie jest to aż takie drogie.
Ostatnio zmieniony przez wox 2010-08-11, 11:57, w całości zmieniany 1 raz
Nr części - referencja - cena netto
13 - 8200825648 - 7,33 zł
14 - 8200826850 - 19,43 zł
15 - 7703016574 - 6,49 (śruba - 2 szt., jak mi się wydaje)
16 - 7703081233 - 6,31 (spinka - j.w.)
(:
Kolego a gdzie to znaleźć w sprzedaży? a może by tak zakup zbiorowy tzn ktoś robi listę kupuje więcej i rozprowadza po fowumowiczach - wychodzi taniej...
"Referencje" to numery części zamiennych w ASO, więc albo tam, albo w innych firmach sprzedających części samochodowe.
Cytat:
["hurt"] wychodzi taniej
W tym przypadku - śmiem wątpić, bo ileż tego by było? 10 szt? No nie żartujcie se... <; To już pewnie większy rabat na klubową kartę można dostać (;
Dobra a masz to zdjęcie + jakąkolwiek instrukcję z większych rozmiarach niż znaczek pocztowy? (jakoś nie mogę powiększyć tego PNG)
A kolejne to wcale nie wiem czy na kartę klubową da się taniej bo nie mam takiej.... ale jeśliby zrobić listę tu na forum i wyszłoby ileśtam osób chętnych to kto wie czy nie byłoby taniej (ale na 100% łatwiej) - tak czy srak sprawić można.
Pozdrowienia
Ostatnio zmieniony przez qubacen 2010-08-11, 22:10, w całości zmieniany 1 raz
Duże fotki poszczególnych części są w podanej lince do rumuńskiego forum - tam co prawda przykład montażu nad drzwiami, ale to przecież nie ma większego znaczenia.
Oficjalnych schematów czy instrukcji nie mam większych - to i tak tylko ilustracja "co do czego"...
Niedaleko mam niezłą hurtownię części ( zresztą sprzedającą na allegro) to popytam ile by u nichtaki schowek kosztował. Tylko muszę jeszcze dokonać pomiaru czy będzie pasował do sandero.
Marka: Była Dacia
Model: Logan
Silnik: . Pomógł: 10 razy Dołączył: 25 Cze 2010 Posty: 819 Skąd: Polska
Wysłany: 2010-08-12, 19:21
Ja ten schowek mam w standardzie Blackline , dopiero dzisiaj zauważyłem nad lusterkiem ale faktycznie pomysłowa i praktyczna rzecz, można komórkę schować tam.
Ja kupiłem schowek na okulary na ostatnim minispotkaniu w Warszawie, ale jeszcze nie założyłem bo zorientowałem się, że brakuje mi części mocującej do blachy dachu
Na dniach zamówię i będę próbował całość złożyć do kupy.
Marka: Dacia
Model: MCV , Logan
Silnik: 1.5 dci 68 KM
Rocznik: 2010
Wersja: Laureate 5 os. Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Mar 2010 Posty: 222 Skąd: Radom
Wysłany: 2010-08-12, 20:48
Dokładnie taki sam schowek był montowany w Scenic 1 , tyle ,ze po lewej stronie , w miejscu uchwytu na dłoń . Lepiej i taniej będzie poszukać rozbitka na szrocie.
Kupiłem w salonie 63 zł. Ale teraz muszę go pociąć bo wykombinowałem że w schowku będzie zamontowany termometr. Jak wykonam całą robotę to zrobię fotki i wstawię.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum