Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1,0 TCi 4x2
Rocznik: 2010 był, teraz 2019
Wersja: Prestige Pomógł: 3 razy Dołączył: 26 Sie 2010 Posty: 343 Skąd: prawie Łódź :)
Wysłany: 2010-08-26, 16:36 Witam
Witam wszystkich na tym forum,przeglądałem tu stronki już od momentu pojawienia się Dusterka w salonach,dzisiaj zapadła wiekopomna decyzja zarejestrowania się na forum i zakupu Dustera 1,6 "golas", morski błękit ,(czytaj podpisania umowy plus przedpłata)kurcze ale przewidywany termin odbioru Marzec 2011
Witaj.
Ale 6 miesięcy to chyba przegięcie. Czy ten samochód cieszy się takim wzięciem ? Podczas wakacji widziałem tylko 3 szt. na trasach Wrocław-Kraków-Kielce - 1600 km. We Wrocku nie widziałem ani jednego. To gdzie Dustery się podziewają ????? Może to zagranie handlowe producenta ?
Nie wydaje sie , że to celowe, bo generalnie wiekszośc ludzi , gdy podejmie decyzje o zakupie samochodu nowego , to chciałoby juz TU I TERAZ go odebrac , i każdy miesiąc zniechęca , więc nie podejrzewam Renaulta o takie zabiegi.
_________________ Duster u szczęśliwego nowego nabywcy :)
Wersja: Prestige Pomógł: 3 razy Dołączył: 26 Sie 2010 Posty: 343 Skąd: prawie Łódź :)
Wysłany: 2010-08-26, 19:04
ppart, prawdopodobnie przeliczyli się z mocami produkcyjnymi,a zainteresowaniem klientów.Myślę że to jest początek produkcji i coś powinno się poprawić
Marka: Kia
Model: Clarus
Silnik: 1,8
Rocznik: 1999
Wysłany: 2010-08-30, 08:59 Re: Witam
greg1367 napisał/a:
Witam wszystkich na tym forum,przeglądałem tu stronki już od momentu pojawienia się Dusterka w salonach,dzisiaj zapadła wiekopomna decyzja zarejestrowania się na forum i zakupu Dustera 1,6 "golas", morski błękit ,(czytaj podpisania umowy plus przedpłata)kurcze ale przewidywany termin odbioru Marzec 2011
Moze to dlatego ze golasa zamowiles. Z tego co slyszlem u sprzedaqwcy to wiekszoc modeli jest zamawiana w najbogatszej wersji.
Troche mine rpzeraziles bo z takim terminem to nie mam zamairu zamwiac dustera - to jest niepowazne ze strony producenta.
To cos jak towar w promocji ktorego nie uswiadczysz w sklepie albo jest slownie go dwie sztuki ;)
Wysłany: 2010-09-02, 10:17
excile, mnie aż tak strasznie się nie spieszy,chociaż jeśli chodzi o terminy,to jak widać na forum są rożne,pożyjemy to zobaczymy.Prawda jest taka , gdybym miał dostać go w Grudniu 2010, to wolałbym już w Lutym z rocznika 2011
_________________ D u s t e r D r a k u l a
Ostatnio zmieniony przez greg1367 2010-09-02, 10:18, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum