Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1,0 TCi 4x2
Rocznik: 2010 był, teraz 2019
Wersja: Prestige Pomógł: 3 razy Dołączył: 26 Sie 2010 Posty: 343 Skąd: prawie Łódź :)
Wysłany: 2010-08-29, 14:22
Witaj
ja się też uszykowałem do nabycia Dustera,to teraz poczekam sobie do Marca(czuję się jakbym przynajmniej zamówił Ferrari ) ,więc silnej woli Ci życzę
_________________ D u s t e r D r a k u l a
Ostatnio zmieniony przez greg1367 2010-08-29, 14:23, w całości zmieniany 1 raz
Też dziwne mi się to wydaje bo jak pytałem jakieś 2 tygodnie temu to była końcówka listopada.
Greg napisz @ do jakiegokolwiek dealera w okolicy z zapytaniem o dostępność DD, bo marcowy termin wydaje mi śię kompletnym absurdem.
Marka: Kia
Model: Clarus
Silnik: 1,8
Rocznik: 1999
Wysłany: 2010-08-30, 15:07
SARCO napisał/a:
Też dziwne mi się to wydaje bo jak pytałem jakieś 2 tygodnie temu to była końcówka listopada.
Greg napisz @ do jakiegokolwiek dealera w okolicy z zapytaniem o dostępność DD, bo marcowy termin wydaje mi śię kompletnym absurdem.
absurd nie absurd ale takie terminy sa u naszych kochanych sprzedawcow prawie codziennoscia. BYlem w zeszlym tygodniu w salonie hyundaia i ogladalem ix35 taki suv porownywany zreszta z dusterem. Otoz na tego suva czeka sie 7 miesiecy.
coś kombinują z tym oczekiwaniem
moje w czwartek czy piątek (27sie10) wklepali do systemu i wyszła data listopadowa czyli grudzień przyjąłem
Witam ponownie i zapytuję jak w temacie : gdzie takie fajne okresy oczekiwania w Łodzi, u JASZPOLA czy u PRZYGUCKICH bo może warto zrezygnować z jednego i przejść do drugiego dilera - pozdrawiam
No właśnie Hyundai ix35 benzyna do 4 miesięcy oczekiwanie (chyba, że od ręki jak jest w salonie), diesel do 6 miesięcy. Podobno główny temat to samochody z kratką tylko do końca roku, taką dostałem informacje w salonie.
Model: Duster 4x4
Silnik: 1.5dci
Rocznik: 2010
Wersja: Laureate
Wysłany: 2010-08-31, 09:12
juro napisał/a:
wojtekj napisał/a:
greg1367 napisał/a:
...to teraz poczekam sobie do Marca...
coś kombinują z tym oczekiwaniem
moje w czwartek czy piątek (27sie10) wklepali do systemu i wyszła data listopadowa czyli grudzień przyjąłem
Witam ponownie i zapytuję jak w temacie : gdzie takie fajne okresy oczekiwania w Łodzi, u JASZPOLA czy u PRZYGUCKICH bo może warto zrezygnować z jednego i przejść do drugiego dilera - pozdrawiam
ostatecznie zamówiłem u PRZYGUCKICH
12sie10 podpisałem umowę, mam ją w ręku (nr 61617037-10-14033) ale nie ma na niej "przewidywanej daty wydania"
nieco wcześniej nawiązałem kontakt z warszawskim dealerem (znaleziony na otomoto, na Al.Jerozolimskich) ale w ostateczności info było że już na 2011
25sie10 dostałem maila od Warszawy że pojawiła się możliwość na ten rok
pojechałem do Przyguckich, "mój" sprzedawca to potwierdził i przy mnie wklepał to do systemu (wtedy dowiedziałem się o niespodziance w postaci przymusu radia do esp) i podał termin na koniec listopada
Warszawie podziękowałem w sumie dziś dopiero proponując ogłoszenie się tu na forum
w odpowiedzi Pan z salonu z Warszawy poprosił o podanie swoich danych na forum
co tez czynię:
----
Marcin Tureczek
Specjalista d/s sprzedaży samochodów nowych do Firm
RENAULT RETAIL GROUP WARSZAWA Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 156
02-326 Warszawa
Tel : (022) 5-444-442
Fax : (022) 658-06-32
Mobile : +48 512-241-502
---
i dla wytrwałych czytelników skrót mojej korespondencji z Warszawą gdzie potwierdzają możliwość Dustera na ten rok
ZAZNACZAM ŻE NIE MAM ŻADNEGO INTERESU W REKLAMOWANIU TEGO CZY INNEGO SALONU, A PANA MARCINA ZNAM TYLKO Z MAILA I JEDNEJ ROZMOWY TEL
---
Od: <marcin.tureczek.rrg@dealer.renault.com.pl>
Data: Wtorek, 31 Sierpnia 2010 09:57
Rozumiem oczywiście Panie Wojtku.
Jeżeli Pan może napisać na Forum moje dane w sprawie szybszego zakupu
bardzo proszę ponieważ musiałbym się u Państwa logować na forum.
Bardzo proszę.
witam
dzięki za ofertę
w sumie taka sama treść jak w salonie w Łodzi, więc pozwoli Pan że
zdecyduję się ze względów logistycznych na Przyguckich
jestem uczestnikiem forum daciaklub.pl i tam jest spore zapotrzebowanie, kilka
osób ma odległe terminy, jeśli nadal ma Pan możliwość na ten rok
załatwić to odsyłam na forum z info o tym
> Dnia 25-08-2010 o godz. 17:01
> marcin.tureczek.rrg@dealer.renault.com.pl
> napisał(a):
> Proszę o przeanalizowanie i odpowiedź.
> Do końca roku odbiór samochodu.
>
> Pozdrawiam
> Marcin Tureczek
Model: Duster 4x4
Silnik: 1.5dci
Rocznik: 2010
Wersja: Laureate
Wysłany: 2010-08-31, 09:15
MarkD napisał/a:
No właśnie Hyundai ix35 benzyna do 4 miesięcy oczekiwanie (chyba, że od ręki jak jest w salonie), diesel do 6 miesięcy. Podobno główny temat to samochody z kratką tylko do końca roku, taką dostałem informacje w salonie.
zanim padło na Dustera to ix35 też podpytywałem i zaraz po premierze mówili, że 2litrowe jednostki na ten rok będą, a te mniejsze na przyszły, tak dyzle jak i benz
kręcą Panie w tych salunach...
edit: teraz to ja pokręciłem: przy Sportage tak powiedzieli a nie przy IXsie, sorki
za dużo tych aut natworzyli i mi się mylą
_________________ pozdrawiam, Wojtek
Ostatnio zmieniony przez wojtekj 2010-08-31, 09:17, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum