Po zatrzymaniu się i wyłączeniu slinika gasną wszystkie kontrolki. Jak wysiądę i zamknę centralny zamek zaczyna mi migać lampka blokady zapłonu, czerwona, okrągła na środku wskaźników (w instrukcji napisano, że powinna mignąć kilka sekund i zgasnąć po wyłączeniu zapłonu) i miga bez przerwy. Czy to jakiś defekt ?
Marka: Renault / VW
Model: Captur / Up
Silnik: 1,3 TCe 130KM/60 KM
Rocznik: 2019 / 2014
Wersja: Laureate Pomógł: 12 razy Dołączył: 22 Mar 2009 Posty: 1889 Skąd: lubelskie
Wysłany: 2010-08-30, 16:15
Deja vu, jakby siebie słyszał sprzed kilku miesięcy - też bałem się, że coś nie tak z tą lampką (po zakupie autka) - ale, jak wtedy tak i teraz pomógł nieoceniony w takich sprawach Jackthenight.
jackthenight, ma racje w wszystkich renówkach które mają te kontrolkę miga po wyłączeniu samochodu cały czas, nie zależnie czy jest alarm czy nie. Ja na przykład mam tak że miga ta kontrolka a obok mam diodkę alarmu i fajnie sobie mrugają
_________________ Jestem handlowcem w salonie Carrara w Lublinie. Szukasz oferty na Nową Dacie? Pisz PW lub na e-mail
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum