dzisiaj z Bełżca do Lublina minąłem Dustera srebrny LTM xxxx i wyprzedziła mnie Logan Pick Up też srebrna - bardzo ładnie wygląda aż myślałem z daleka co za wypasiona Dacia jedzie
_________________ Jestem handlowcem w salonie Carrara w Lublinie. Szukasz oferty na Nową Dacie? Pisz PW lub na e-mail
Dzisiaj w drodze do Jasła:
1. Duster 1.6 16V 4x2 [RSR*****] bleu mineral we Frysztaku-Twierdzy
W drodze do Rzeszowa:
2. Logan 1.6 MPI PH I [RLA*****] bleu marine przed Strzyżowem
3. Logan 1.4 MPI PH I [WND****] cameleon vert w Strzyżowie
4. Logan MCV [RZ*****] bleu marine w Boguchwale
Razem z moim Dusterem: 5/137 = 0,037 Dacii/km
P.S>:
W okolicach Jasła Sanderki kol. Opos nie stwierdziłem
_________________ Czy chcesz, żeby Twoja pralka była inteligentniejsza od Ciebie?
Jest: Duster 1.6 16V 4x2 Laureate "Dragster":
Sageata Albastra Carpaţi Pentru Gaz ;)
Dzisiaj plaga Dusterów. Na odcinku do teściów (ca. 8 km) i z powrotem zoczyłem 3 Dustery
Wszystkie w okolicy ul. J. Dąbrowskiego
1. czarny 1.5dCi 4x2 Look [RZ*****]
2. bleu marine 1.6 16V 4x2 [RZ*****]
3. caju brun 1.5 dCi 4x2 Look na holenderskich blachach
I zero innych modeli.
P.S.
Moja szwagierka po wakacyjnej podróży przez Bałkany stwierdziła, że mdli ją na widok Dacii, jak się tyle tam tych "cygańskich aut" naoglądała. Podpadła na całej linii
Dusterki.jpg
Plik ściągnięto 210 raz(y) 238,46 KB
_________________ Czy chcesz, żeby Twoja pralka była inteligentniejsza od Ciebie?
Był: Logan 1.6 8V MPI Laureate "Rumburak"
Ostatnio zmieniony przez piotrres 2010-08-29, 23:00, w całości zmieniany 1 raz
Ja już w Warszawie nie liczę Dusterów. Dwa miesiące temu widywałem pojedynczego krążącego między ursynowem, mokotowem i bemowem. Potem jak dostałem swojego to w ciągu tygodnia trzy obce osoby zaczepiły mnie na ulicy, żeby wypytać o Dustera.
W tej chwili widuję po kilka sztuk tygodniowo we wszystkich kolorach i pakietach. Szpan się skonczył.
Btw. od przyszłego roku opcjonalny silnik 2.0. Znowu bedzie można coś wypatrywać. ;)
Ostatnio zmieniony przez Vincent 2010-08-30, 20:01, w całości zmieniany 4 razy
W sumie nie dopytywałem, bo kupiłem co kupiłem i co by mi przyszło z polizania przez szybkę? ;)
Na pewno mozna zapytać u dealerów. Powiedziano mi u jednego, że Renault przysłał dealerom.... jak to pan się wyraził.... nie tyle "specyfikacje" co jakieś numery referencyjne i już wiedzą, że będzie dostępny konkretny model 2.0.
Rozmowa była o moim (benzynowym) to może benzynowy. Domyślam się, że też jakaś "stara i sprawdzona" generacja jak obecny 1.6. Nic więcej nie wiem.
1. Białe Sandero "z kratką" [NIL*****] ul. Bohaterów
2. Bordowy Logan Ph I [WW****] z ładną kierowniczką Al. Krakowska
3. Granatowy Logan Ph I [RZE****], ul. Hetmańska
4. Srebrny Logan Ph II [RZ*****] Straży Miejskiej, ul. Ofiar Katynia
Ostatnio zmieniony przez piotrres 2010-09-01, 20:49, w całości zmieniany 3 razy
Kto jechał dziś około 16.00 - 17.00 w Lublinie "srebrnym" Loganem MCV z białym kufrem na dachu ? Starałem się podjechać i pomachać, ale światła na skrzyżowaniu nie pozwoliły.
Przy Victorii minąłem też szary basalte, a pod blokiem na LSM od niedawna widuję niebieski marine.
Wczoraj w Jurowcach (koło Sanoka) Duster 1.6 4x2 Basalte gris [ES*****]
ktoś ze Skierniewic się w Bieszczady wypuścił ?
Dzisiaj Duster 1.5dCi czarny [RZ*****] na ul. Dąbrowskiego
Poza tym: 370 km i zero Dacii
Dzisiaj w RZ:
1. Logan 1.4 MPI Ph II Straży Miejskiej , na ul. Kwiatkowskiego;
2. Logan 1.6 MPI Ph I Miejskiej Służby Drogowej na ul. Chopina;
3. Duster 1.6 16V 4x2 [RZ*****] Marine Bleu pod Wojewódzką Biblioteką Publiczną;
4. Logan MCV 1,6 16V [RZ*****] Marine Bleu, ul. ks. Jałowego, koło SS. Prezentek
Ostatnio zmieniony przez piotrres 2010-09-09, 17:52, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum