biorac pod uwage jaka jest sprzedaz i jaki jest popyt na te auto i ile trzeba czekac moim skromnym zdaniem tylko idioci nie wybiora tego auta, o ile wzrosla procentowo sprzedaz aut duster od wprowadzenia, to jest poprostu sukces na rynku i w to nie watpi juz raczej nikt, tani i niezawodny na kada kieszen i to niebawem sie przejonaja ci wszyscy ktorzy beda co chwila widzieli je na naszych ulicach .
_________________ Przede wszystkim przestronnosc w aucie co dajeLodgy i MCV w dobrej cenie ;)
Stan licznika 115,000 i koniec
Lodgy 120000km i rośnie
Ale COTY to nie wybór największego sukcesu rynkowego, tylko coś bardziej... eterycznego (; - a Duster przy wszystkich swoich zaletach jakimś wielkim przełomem technologiczno-designerskim jednak nie jest...
Marka: Skoda / VW
Model: Rapid / Up!
Silnik: 1,0 TSI / 1,0 MPI
Rocznik: 2019/2017 Pomógł: 11 razy Dołączył: 24 Maj 2010 Posty: 814 Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-09-20, 19:31
laisar napisał/a:
...Duster przy wszystkich swoich zaletach jakimś wielkim przełomem technologiczno-designerskim jednak nie jest...
Może i nie jest, ale gdyby było głosowanie na auto ostatniego ćwierćwiecza, to wg mnie maluch też miałby duże szanse na wygraną - w końcu auto, które zmotoryzowało Polskę, więc czemu Duster nie może zostać autem roku, skoro wielu Polakom pozwolił spełnić marzenie posiadania SUV'a?
_________________ Było Sandero Stepway 1,6MPI + LPG 2010 i Logan MCV 1,6MPI + LPG 2012
Cos co daje mu szanse , to niespotykana dotad niska cena segmentu auta w segmencie SUV, to cos czego jeszcze nie było i może okazac się asem w rękawie Dustera, nie oczekuje , ze wygra ,ale chciałbym aby to zauważono w COTY.
_________________ Duster u szczęśliwego nowego nabywcy :)
Zagłosowałem na Dustera. Dzisiaj go sobie obejrzałem w salonie u Dąbrowskich przy okazji wizyty z tytułu przedłużenia ubezpieczenia na kolejny rok. Wnętrze niemal idealnie takie samo jak w MCV - i dobrze!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum