Na razie ustawiłem zegarek ale instrukcja nie pomogła. Siedziałem tak długo aż to zrobiłem :)
Napisałem też do Dacia Polska - może udostępnią wersję elektroniczną...
Renault Polska nie ma wersji elektronicznej instrukcji i nie udostępnia. Przyślą mi tą instrukcję jak dodrukują. Wyprosiłem jeszcze książkę przeglądów ale do tego to chcieli oficjalne pismo. Zobaczymy co przyślą...
P.S. Jakby ktoś chciał wersję niemiecką to mogę udostępnić ;)
Ostatnio zmieniony przez radar 2009-11-17, 18:38, w całości zmieniany 1 raz
No i wyszło buractwo Renault Polska Sp. z o.o. Po półtora miesiąca raczyli mi odpowiedzieć, że instrukcja jest płatna 122zł !!! Oczywiście nawet nie mają jej na stanie. Jeden gościu sprzedaje na allegro za 80 z przesyłką. W obu przypadkach zdrowa pomyłka...
Ostatnio zmieniony przez radar 2010-01-08, 21:45, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Chevy
Model: Aveo
Silnik: 1.2
Rocznik: 2009 Pomógł: 31 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 2944 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2010-01-08, 22:04
E to jakieś dziwne zwyczaje...Chevrolet(również marka "budżetowa") udostępnia bezpłatnie na swojej stonce ...http://www.chevrolet.pl/informacje-dla-uzytkownikow/instrukcje-obslugi.html a znając podejście u mojego dealera zorganizować wersję papierową też by nie stanowiło problemu
Marka: Opel
Model: Zafira Family
Silnik: 1,8
Rocznik: 2014 Pomógł: 10 razy Dołączył: 15 Lip 2010 Posty: 1591 Skąd: dolnośląskie
Wysłany: 2010-09-22, 08:06
No to niestety kolejny objaw lekceważenia klienta - jak kolega sprowadził z Francji Hondę CRV i poprosił o ew elektroniczną instrukcje to mu przysłali za darmo papierową
Wysłany: 2010-10-24, 11:39 Sam Naprawiam PDF* renault DIALOGYS
Witam
po pierwsze przepraszam jezeli post juz byl ale ja go nie znalazlem
po drugie szukam pliku pdf ze zeskanowana ksiazka Dacia logan sam naprawiam, oczywiscie widzialem juz wersie rumuńska ale tylko obrazki rozumiem tekst i obrazki byly by o wiele lepsze,
jezeli ktos ma takze program renault dialogys tez chetnie zerkne poniewaz ten program to istna skarbnica wiedzy cen, czesci, montazu itd. krok po kroku ja znalazlem ale brakuje mi cd5 a bez tego daci nie ma tylko renault szkoda moze ktos z was ma? i pomoze :)
po dlugim przeszukiwaniu postów na naszym forum przypadkowo natrafilem wlasnie na ksiazke dacia logan sam naprawiam tylko pod innym tytulem i dzieku koledze "jackthenight" wszystko jest po polsku czytelnie ladnie pieknie SUPER o to link do pobrania http://www.daciaklub.pl/forum/viewtopic.php?t=194
Ostatnio zmieniony przez laisar 2014-12-14, 13:43, w całości zmieniany 4 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum