I tak trzymać. Tylko jak Dacie (Dustery) będą takie popularne, to mogą zacząć drożeć.
Tak bardzo bym się nie rozpędzał, fakt Duster przerósł swój sukces, ale bądźmy realistami, ten samochód wpisuje się w przedział do jakiego został zaprojektowany. Ja cały czas mam wątpliwości czy wybrać Dustera czy jednak coś innego.
Samochód oprócz ładnej puszki z silnikiem powinien zapewnić bezpieczeństwo. Ostatnio widziałem kilka poważniejszych wypadków (w tym jeden Kangur co dostał ostro w bok) i jakoś zamrugała mi żarówka bezpieczeństwo w głowie. Fajnie jakby pojawiły się wyniki testów zderzeniowych, i choc wydaje mi się, że z uwagi na gabaryty Duster powinien wyjść obronną ręką, to fakt niemożności dokupienia w nim kurtyn bocznych sprawia, że gdyby mu podnieśli cenę stałby się mało atrakcyjny w porównaniu z konkurencją.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum