Panowie taki oto pomysł wpadł mi do głowy, żeby stworzyć logo naszego klubu. Można potem zrobić naklejki itd., to propozycja wstępna i niedopracowana, jeżeli bedzie przychylność szanownego grona, dopracuję i możemy zeń kożystać. ??
Witam . moim zdaniem super tylko proponował bym by byl adresik stronki naszego forum lub chociaż końcówka bez www , no i fajnie by było zrobić takie naklejki dobrej jakości niezaduze by pasowały nam do autek !!
Marka: Opel
Model: Astra
Silnik: 1.6 CDTI
Rocznik: 2016 Pomógł: 4 razy Dołączył: 15 Wrz 2007 Posty: 325 Skąd: Poznań
Wysłany: 2007-09-16, 13:48
Moim zdaniem spoko. Ale moze sprobuj zrobic caly napis na bialo lacznie z tym .pl
I jeszcze sprawa logo dacii. Mozesz wykorzystac takie jakie jest na forum?? Bo to Twoje jakies na gorze dziwne jest
No widze że już mamy coś konkrentego moze wogle zrobimy jakiś plebiscyt na nasze Logo które będzie na naklejkach , ramkach tablic , jako bryloczki do kluczyków lub na koszulki by na zlocie sie pokazać jak to przystało na Loganowców !!!
Moim zdaniem spoko. Ale moze sprobuj zrobic caly napis na bialo lacznie z tym .pl
I jeszcze sprawa logo dacii. Mozesz wykorzystac takie jakie jest na forum?? Bo to Twoje jakies na gorze dziwne jest
na górze powiadasz jest dziwne, uhm. Cóż chodziło o lekkie nawiązanie do kontórów Polski. Tej obecnej, nie tej od morza do morza Jest to zrobione na bazie oficjalnego logo Dacii pobranego z brandsoftheworld
Pomysł loga bardzo fajny, proponuję wykorzystać oryginalny krój fontów Dacii + wszystkie litery w jednym białym kolorze. A góra loga świetnie podkreśla że jesteśmy PL
Tym wnikaniem to nie będziemy zaraz mieć loga Propozycja loga stanowi artystyczną wizję nie wykorzystywaną w celach komercyjnych, opartą o ogólnie dostępny w obrocie znak towarowy - taka mała interpretacja prawa
_________________ GeRRaD
Ostatnio zmieniony przez GeRRaD 2007-09-16, 14:35, w całości zmieniany 1 raz
Bardzo fajna koncepcja loga. Podoba mi się nawiązanie do mapy Polski. Trzeba by jeszcze tylko dopracować krój liter, bo te które zaproponowałeś to jednak nie bardzo moim zdaniem.
Marka: Renault
Model: Thalia Alize
Silnik: 1,2 16V RED
Rocznik: 2007
Wysłany: 2007-09-16, 15:46
Pablo napisał/a:
Bardzo fajna koncepcja loga. Podoba mi się nawiązanie do mapy Polski. Trzeba by jeszcze tylko dopracować krój liter, bo te które zaproponowałeś to jednak nie bardzo moim zdaniem.
Bardzo ładne - ja bym nawet był za tym, żeby zostawić czerwone .pl
A co do wykorzystania loga - to jusz sie nie czepiam
Całkiem fajnie to wyszło. Jeśli mogę tylko wyrazić swoje zdanie, to kropkę przy [ .pl ] zostawiłbym albo białą, albo czerwoną, bo też żółty (moim zdaniem) jest niepotrzebny.
_________________ Gregosa
---------
MCV dCi lauréate | 63k+ km
Tym wnikaniem to nie będziemy zaraz mieć loga Propozycja loga stanowi artystyczną wizję nie wykorzystywaną w celach komercyjnych, opartą o ogólnie dostępny w obrocie znak towarowy - taka mała interpretacja prawa
logo nawet spoko tylko aby się ktoś nie czepiał za zmiany w znaku towarowym jaki wykorzystałeś . I nie dawaj tej żółtej kropeczki zrób ją białą lub czerwoną
Dla mnie najbardziej odpowiednia jest wersja c. Dodatkowo proponuję rozważyć coś takiego: napis DACIA czcionką oryginalną Dacii, a reszta np. kursywą lub mniej "kanciastą" czcionką? Może ktoś spróbować zrobić taką wersję?
Dla mnie najbardziej odpowiednia jest wersja c. Dodatkowo proponuję rozważyć coś takiego: napis DACIA czcionką oryginalną Dacii, a reszta np. kursywą lub mniej "kanciastą" czcionką? Może ktoś spróbować zrobić taką wersję?
Stawiam na B lub C + Napis czcionką DACIA groupe Renault, taki jak mamy na samej górze klubowej strony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum