Popatrz inaczej, jak będzie smakowała taka pierwsza jazda świeżo zakupionym Stepwayem
W Bydgoszczy w Uni Carze, też jest Sandero 1.4 demo, gotowe do jazdy
Ostatnio zmieniony przez MarkD 2010-09-28, 08:16, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Toyota
Model: Hiace
Silnik: 2,5 D4D
Rocznik: 2008
Wysłany: 2010-09-29, 11:25
benny86 napisał/a:
Hmm coś ostatnio kiepsko z obsługą w salonach dacii - jazd testowych nie ma, jak są to "trzeba" kupić samochód, terminy odbioru odległe (choć tu dusterowcy mają miłe niespodzianki czytałem), problemy z homologacją - coś duze tego...
chyba zostałem źle zrozumiany. To nie chodzi o to że po jeździ próbnej trzeba kupić samochód :D nie przesadzajmy ! Dużo ludzi odbywa jazdy próbne i nie kupuje samochodu. CHodzi o zalecenie żeby jazda poprzedzała zakup - czyli żeby jazd nie rozdawać na prawo i lewo komuś kto się przyszedł do salonu tylko przejechać. W ten sposób każda koncesja narażona by była na straty gdyby ludzie przychodzili "sobie pojeździć" i każdy wychodził. Jeżeli przychodzi osoba, wybiera konkretnie pojazd i chce sprawdzić auto - to zawsze jeśli mamy pojazd zorganizujemy jazdę.
_________________ Zapraszam do zakupu samochodów marki Renault i Dacia
Marka: Chevy
Model: Aveo
Silnik: 1.2
Rocznik: 2009 Pomógł: 31 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 2944 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2010-09-29, 17:35
husky napisał/a:
chyba zostałem źle zrozumiany. To nie chodzi o to że po jeździ próbnej trzeba kupić samochód :D nie przesadzajmy ! Dużo ludzi odbywa jazdy próbne i nie kupuje samochodu. CHodzi o zalecenie żeby jazda poprzedzała zakup - czyli żeby jazd nie rozdawać na prawo i lewo komuś kto się przyszedł do salonu tylko przejechać. W ten sposób każda koncesja narażona by była na straty gdyby ludzie przychodzili "sobie pojeździć" i każdy wychodził. Jeżeli przychodzi osoba, wybiera konkretnie pojazd i chce sprawdzić auto - to zawsze jeśli mamy pojazd zorganizujemy jazdę.
Otóż właśnie to - przecież wyrażnie wskazałem, że opisana przeze mnie sytuacja miała miejsce na etapie poszukiwania samochodu tzn. Dacia było w gronie 3-4 samochodów które bezpośrednio brałem pod uwagę, nie mniej ostatecznej decyzji bez jazdy próbnej nie podejmowałem
Marka: Skoda
Model: Octavia Tour II
Silnik: 1,4 16V
Rocznik: 2010 Pomógł: 3 razy Dołączył: 17 Cze 2010 Posty: 399 Skąd: Tarnobrzeg
Wysłany: 2010-10-02, 15:20
W dniu dzisiejszym uśmiechnęło się do mnie szczęście, ba nawet dwa szczęścia.
Odbyłem długo wyczekiwaną jazdę testowym Sandero w wersji Arktica 1.4 i mało tego - zostałem przewieziony Stepway'em 1.6 (jeszcze raz Dziękuję ).
Wszystkie moje obiekcje odnośnie komfortu podróżowania w Sandero rozstały rozwiane. Samochód zaskoczył mnie bardzo pozytywnie (oczywiście najbardziej Stepway).
Bałem się trochę, że się rozczaruje, ale pełen szacun dla Dacii
Ostatnio zmieniony przez marektbg 2010-10-09, 18:12, w całości zmieniany 2 razy
Marka: Chevy
Model: Aveo
Silnik: 1.2
Rocznik: 2009 Pomógł: 31 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 2944 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2010-10-02, 17:05
Ja wprawdzie przez najbliższe 1,5 roku-2lata nie planuję kupna nowego auta, ale jak już wejdzie na nasz rynek Sandero 1.2 16v spróbuję się zorientować jak wygląda możliwość jazdy próbnej, z tym że tym razem odwiedzę racxzej Auto-Mentel Wodzisław Śl. - panom od Auto-Zięby już dziękuje serdecznie. Ciekawi mnie jak ten silnik będzie sobie dawał radę z sandero, kumpela ma twingo z tym silnikiem i jest dużo żwawsze niż by się wydawało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum