Najdłuższe terminy są na Dustera z silnikiem 1,5 dCi i napędem 4x4.
Piszcie z podaniem tych parametrów, ja taki zamówiłem 12 sierpnia 2010 r. i mam w umowie odbiór najpóźniej 15 marca 2011 r.
Ja zamawiałem na początku sierpnia i dzisiaj dostałem tel. ze juz jest u dilera
takim to zazdroszcze ja zamawiałem na koniec lipca a czekam do dzis i jeszceze do grudnia bede czekac
to poczekamy razem bo ja też zamówiłem w końcu lipca
no to czekamy i oby do grudnia jak juz pisalem
Dusterjack napisał/a:
Najdłuższe terminy są na Dustera z silnikiem 1,5 dCi i napędem 4x4.
Piszcie z podaniem tych parametrów, ja taki zamówiłem 12 sierpnia 2010 r. i mam w umowie odbiór najpóźniej 15 marca 2011 r.
nie pisalem jaki zamawialem bo mam to w profilu ale fakt to moze sluszna uwaga
1.6 4x2 Laureate plus kilka dodatkow - zamowione w lipcu - nadal czekam (podobno do grudnia)
_________________ Przepraszam za orografie :)
Ostatnio zmieniony przez tolkiszon82 2010-10-13, 19:03, w całości zmieniany 1 raz
Jestem oczekujacym na Dustera i zrozumiałe że porusZajac się po Polsce wypatruję Dustera na trasie i nic. Aż tu nagle wczoraj, przy zjeździe z autostrady do Strzelec Opolskich widzę 7 Dusterów na raz, oczywiscie na wielkiej lawecie
5 w kolorze biały 2 czarne, nie wiem gdzie je wieziono ale ktoś już niedługo odberze swoje Dustery, a ja czekam jeszcze 3 miesiace
j.w. 1.5 dci 85 laureatka szary bazalt - zamówiony 30.07.2010. , odbiór ten tydzień lub początek nastpnego ( podobno gdybym zamówił czarny metalik to bym jeżdził już trzy tygodnie temu )
Wczoraj, Lublin, ok. godz. 15:00 wylot na Zamość, na lawecie, niebeski, brązowy i srebrny -Dusterki, ok. godz. 17:00 wylot na Białystok, następne srebrne i brązowe 5 szt. na lawecie. Ktoś lada dzień będzie odbierał.
Wysłany: 2011-03-05, 08:47 Czeka ktoś dłużej na Dustera ?
Zamówiłem Dustera w 9.10.2010r termin dostawy w umowie do 15 kwietnia 2011
Wczoraj dealer poinformował mnie ze termin dostawy to 19 tydzień czyli połowa maja 2011
wychodzi ze będę czekał razem 31 tygodni
Czeka ktoś dłużej na Dustera ?
Zamawiałem 1,5 dCi 4x4 pełna opcja bez skóry
Ostatnio zmieniony przez Beckie 2011-03-05, 15:35, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum