Przecież rzecz w tym, że to właśnie tłumaczenie było "humorzaste" (((: - no i wcale nie zostało "przedłożone" nad konkrety, bo clou problemu jest prawna niemożność montażu lamp, a nie ocena owego prawa...
Marka: Skoda
Model: Octavia Tour II
Silnik: 1,4 16V
Rocznik: 2010 Pomógł: 3 razy Dołączył: 17 Cze 2010 Posty: 399 Skąd: Tarnobrzeg
Wysłany: 2010-09-28, 08:41
Takie światła świetnie by się komponowały ze spojlerem na dachu takim jak w bolidach F1. Dobrym uzupełnieniem byłaby plastikowa srebrna naklejka na klapkę wlewu paliwa. Sugeruję również naklejki na drzwiach: SPARCO, NITRO, TURBO, OZ RACING a z tyłu ramkę rejestracji z napisem: SAMOCHÓD MAFII albo WAL ŚMIAŁO SAMOCHÓD TEŚCIOWEJ.
_________________ Teoria nie zrobi z nikogo praktyka :)
Marka: Dacia
Model: LOGAN pick-up+Duster 2
Silnik: oba 1.5 dCi
Rocznik: 2011 i 2018 Pomógł: 9 razy Dołączył: 28 Wrz 2010 Posty: 747 Skąd: warmia i mazury
Wysłany: 2010-09-29, 12:01
patrzę po fotkach lamp typu engel eyes i się zastanawiam co trzeba wymienić poza samymi lampami?
Powiedzmy podstawowa wersja logana i chcemy założyć engel eyes? Wystarczy zakupić nowe lampy i przełożyć? Czy przełożenie jest trudne?
Marka: Jeep
Model: Grand Cherokee
Silnik: 4.7 V8
Rocznik: 2004 Pomógł: 26 razy Dołączył: 02 Sie 2010 Posty: 2384 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-10-15, 21:41
Nikita_Bennet napisał/a:
http://allegro.pl/reflektor-nowy-dacia-logan-ring-angel-eyes-wwa-i1247131515.html
pisze gość że te mają homologację.
tylko czy oświetlają drogę tak dobrze jak oryginalne?
Hm. Siedzibę mają po sąsiedzku z chałupą moich przyjaciół, więc jak JUŻ! odbiorę MCV i akurat będę się do nich wybierał, a do tego czasu nikt się na te lampy nie skusi, to podjadę tam i lampy przymierzę, obfocę, itp.
Kurde, czemu nikt nie wpadł na pomysł zrobienia czarnego wnętrza lampy i chromowanego paska u góry? Przecież wystarczy spojrzeć na przód Logana Phase II... :(
widzialem kilka dni temu autko ktore mialotakie lampki wstwione iteraz sie ciesze ze ich nie mam :) jeden z oringow sie urwal i lezal sobie tak w lampie :) jesli uda mi sie to autko spotkac jeszcze raz to zrobie zdiecie :)
_________________ Przede wszystkim przestronnosc w aucie co dajeLodgy i MCV w dobrej cenie ;)
Stan licznika 115,000 i koniec
Lodgy 120000km i rośnie
Marka: FSO / TOYOTA
Model: Caro i Corolla
Silnik: 1.6GLE i 1.4VVTi
Rocznik: 1992 i 2001
Wysłany: 2010-10-18, 07:38
To wszystko dosyć podła chińszczyzna, szło zewnętrzne szybko matowieje i do tego ślicznie żółknie na słońcu, do tego dochodzą kwestia spasowania całości i wystających uszczelek, pominę efekt zalatywania "Wiejskim" bo to już kwestia gustu. Pieniądze zamiast na światła można lepiej wydać.
Marka: Dacia
Model: LOGAN pick-up+Duster 2
Silnik: oba 1.5 dCi
Rocznik: 2011 i 2018 Pomógł: 9 razy Dołączył: 28 Wrz 2010 Posty: 747 Skąd: warmia i mazury
Wysłany: 2010-10-18, 09:00
no ja właśnie stwierdziłem że za takie pieniądze to wstawię sobie radyjko JVC i na cb-radio zostanie a takie lampy to moooże kiedyś wstawię jak cena będzie niższa i jakość lepsza.
Czy to pacnie WT? Może i tak ale mi się akurat podoba.
Ostatnio zmieniony przez Nikita_Bennet 2010-10-18, 18:26, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum