Tak że nie konfabulujmy na forum, tylko trzeba do salonu i konkretnie zamawiać i wtedy s a konkretne dane.
no ale ja właśnie po to pojechałem wczoraj do salonu - chciałem otrzymać konkretną informację - żeby móc odwiedzić jeszcze z 2 salony i mieć możliwość wyboru najładniejszych dywaników czy tam chlapaczy które mi zaproponują bo z ceny to nikt nie zejdzie
to że ty nam napisałeś, że to jest błąd jesteśmy bardzo wdzięczni - ale jak się wczoraj przekonałem to nie wszyscy o tym wiedzą w Daci co powoduję, że nie mogę zamówić samochodu
Ostatnio zmieniony przez mollu 2010-10-20, 05:14, w całości zmieniany 1 raz
...jak na razie jednak nie nastąpił, więc ja pozwolę sobie sobie zwrócić uwagę na najbardziej mnie interesujący model - czyli MCV-kę (:
Otóż jeśli wierzyć ciągle nie poprawionemu (?) konfiguratorowi, to po zmianie na E5 daćkowe kombi w wersji Access dość znacznie zyskałoby na atrakcyjności, bo w tej samej cenie co 1.4 75 KM miałby być wtedy oferowany mocniejszy silnik: 1.6 84 KM.
Niestety, nie ma nic za darmo - w wyższych wersjach wyposażeniowych ceny miałyby zostać po staremu, więc wypadnięcie 1.4 oznacza zawężenie oferty...
Czy ja wiem... mnie to wygląda raczej na próbny balon d: - klima tyle właśnie na początku kosztowała. A walenie po oczach dużą ceną, żeby zaraz wprowadzić jakąś promocję to sztuczka stara jak handel...
Cytat:
menagerem produktu Dacia w RP (nazwisko do wiadomości redakcji :D)
Nie ma się co krygować, bo pan dyrektor jest bez problemu do wyguglania <<<:
Ostatnio zmieniony przez laisar 2010-10-27, 17:22, w całości zmieniany 1 raz
...jak na razie jednak nie nastąpił, więc ja pozwolę sobie sobie zwrócić uwagę na najbardziej mnie interesujący model - czyli MCV-kę (:
nie miałem internetu, pechowa awaria. dzisiaj mam go od 10, uczestniczyłem w życiu forum za pomocą telefonu GPRS i paczki 100Mb za 5 zł w Play.
Jak ogarnę studia czyli w piątek dopiszę ciąg dalszy.
_________________ Jestem handlowcem w salonie Carrara w Lublinie. Szukasz oferty na Nową Dacie? Pisz PW lub na e-mail
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum