Jest to na pewno prawdopodobne - ale z drugiej strony już od pewnego czasu mówiliśmy na forum o sprowadzaniu różnych wersji z innych krajów, więc możliwe też, że komuś się to udało... (Do takiego Kalinigradu jest przecież całkiem blisko).
Dzisiaj rano:
w Boguchwale
1. Duster 1.6 16V 4WD, cajene brun [RZ****] za kierownicą ładna blondynka;
na lotnisku w Krośnie:
2. Logan 1.4 MPI Laureate, srebrny [RK*****], po pierwszym lifcie. Podobno księgowej;
Po południu:
3. W Krośnie Logan MCV Ph I, marine bleu [RK*****] za kierownicą dziewczyna
W pewnym parku w RZ:
Duster 1.6 16V 4WD Laureate, cajene brun (jak na załączonej rycinie). Radyjko takie jak moje . Być może efekt oddziaływania forum . Zimówki "Uniroyal" MS Plus 66. Bezczelnie go sobie obejrzałem, skoro już parkuje koło mojego DD. A co!
A nie mówiłem że Daćka to "babskie auto"
2WD_4WD_asmall.jpg Dwa Dustery 16 16V w promieniach zachodzącego Słońca: 2WD i 4WD
Plik ściągnięto 275 raz(y) 146,15 KB
_________________ Czy chcesz, żeby Twoja pralka była inteligentniejsza od Ciebie?
Jest: Duster 1.6 16V 4x2 Laureate "Dragster":
Sageata Albastra Carpaţi Pentru Gaz ;)
Był: Logan 1.6 8V MPI Laureate "Rumburak"
Ostatnio zmieniony przez piotrres 2010-10-23, 22:08, w całości zmieniany 4 razy
Dzisiaj:
167 km po drogach Podkarpacia i dopiero w Boguchwale przy powrocie w ciągu kilkudziesięciu sekund z naprzeciwka przejechały:
1. MCV Ph I, srebrny [ST*****]
2. Logan Ph I, czerwień strażacka [RZ*****]
3. Stepway, srebrny [RZEK***]
4. Duster, brąz caju, [RZEN***]
_________________ Czy chcesz, żeby Twoja pralka była inteligentniejsza od Ciebie?
Ostatnio zmieniony przez piotrres 2010-10-25, 07:46, w całości zmieniany 1 raz
Piotrres bo na podkarpciu najwięcej daci jest w Rzeszowie. Ostatnio jeżdziłem do lubaczowa i tylko w okolicach Rzeszowa widziałem daćki ( niestety twojego dusterka nie spotkałem)
Przez weekend troche pojeździłem po Wawie, w sumie napotkałem około 10 daciek, głównie Logany ph 1 na taksówkach, ale było kilka MCV, jedno sandero i jeden Duster
Piotrres bo na Podkarpaciu najwięcej Dacii jest w Rzeszowie. Ostatnio jeździłem do lubaczowa i tylko w okolicach Rzeszowa widziałem Daćki ( niestety twojego dusterka nie spotkałem)
Tylko jedna była "miastowa" RZ, reszta powiat rzeszowski i jedna ze Śląska (chyba Tarnowskie Góry)
Co do mojego to prawdopodobnie w niedzielę zahaczę z rodziną o Jasło.
Ostatnio zmieniony przez piotrres 2010-10-25, 07:52, w całości zmieniany 1 raz
Dzisiaj RZ->RST->RZ 150 km.
Tam:
1. MCV, bleu marine [LU*****] w Jasionce;
2. MCV, czerwień strazacka [LU*****] w Stobiernej;
I z powrotem:
3. MCV, bleu marine, [WE*****] "Mostostalu" na budowie wiaduktu na A4 nad "19", Jasionka;
4. Logan Ph I, Acces (?), biały [RZEG***], w Jasionce;
5. Logan 1.4 srebrny, 1-lift [RZ*****], na Al. Okulickiego, RZ;
6. Duster 1.5 dCi 2WD czarny, [RZ*****] na ul. W. Stwosza, RZ
Ostatnio zmieniony przez piotrres 2010-10-26, 17:02, w całości zmieniany 2 razy
Wczoraj elbląska jechała za mną szara MCV, później zatrzymałem sie na ul. Płockiej, stoi Logan PH2 Szary comette WX... Laureat, taki sam jak mój tylko na taksówce, później 2 Logany ph1.
Dość często w wawie widze Logany ph1 na taxi i coraz więcej Ph2 też z kogutami
1. Jak co dzień DD 1.5 dCi 2WD, czarna perła [RZ*****], ul. M. Langiewicza;
2. Stepway, czerwony [RZ*****], ul Dąbrowskiego;
3. MCV, zielony kameleon [******] ul. Dąbrowskiego;
4. Logan 1.6 MPI Ph I, srebrny, pl. Śreniawitów;
5. Logan Pickup, biało-zielony, firmy instalatorskiej, Sędziszów Młp., ul. Kolejowa
dZISIAJ:
RZ-.RJS->RZ 136 km:
1. Logan Ph I, torreador rouge, [RZ*****] Podkarpacka;
2. Logan Ph I 1.4 MPI, srebrny, niebieska naklejka na kufrze, [RZ*****] prawoskręt z Podkarpackiej w Powstańców Warszawy, czyżby Loganik ?
Kol. Opos ma rację: największe stężene Dacii w Podkarpackiem występuje w okolicy Rzeszowa i Krosna. Poza tym plaża.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum