Marka: Jeep
Model: Grand Cherokee
Silnik: 4.7 V8
Rocznik: 2004 Pomógł: 26 razy Dołączył: 02 Sie 2010 Posty: 2384 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-11-02, 00:14 Re: Skład centralny Daci w Polsce - gdzie?
Daster napisał/a:
Pytanie mam jak w temacie. Gdzie zwozi sie i skladuje i przed dystrybucja do dealerow Dacie, ktore przyjada z Rumuni do Polski na Lorach?
Nasz pan dealer ściągał MCVkę na Puławską na jazdę próbną z Por. Pory to taka śmiszna uliczka w Warszawie na tyłach Sikorskiego, generalnie miejsce, którego nie ma. :) Kiedyś było tam sporo drobnej przemysłówki, teraz głównie biura i "apartamenty". ;) Może gdzieś tam mają gniazdo?
Marka: Dacia
Model: Logan Ambiance
Silnik: 1390 cm, 75 KM Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Wrz 2007 Posty: 548 Skąd: Katowice
Wysłany: 2010-11-03, 18:28
W polskich salonach można już zamawiać nadbudowy do modelu Logan Pick-up. Teraz oferta dla osób, wykorzystujących tego rodzaju samochody dostawcze do transportu w mieście lub przewożących towar wymagający zabezpieczenia, zaczęła mieć sens. Oferowane przez producenta nadbudowy (Cargobox) przygotowane dla modeli z silnikami 1.6 84 (Euro5) i 1.5 dCi 75 (Euro5) pozwalają użytkownikom na jeszcze szersze wykorzystanie auta.
Montaż nadbudowy odbywa się na składzie centralnym Dacii w Dąbrowie Górniczej. Cechuje się: powierzchnią w białym żelkocie; klapą tylną wykonana ze szkła hartowanego, wysoko otwierającą się, zamykaną na klucz; wbudowanym trzecim światłem stop i zainstalowanym światłem wewnętrznym.
Dacię Logan Pick-up Confort Cargobox z benzynowym silnikiem 1.6 wyceniono na 32 992 zł, a z turbodieslem 1.5 dCi na 37 336 zł netto.
jak będziesz jechał kiedyś S1 z północy na południe, to w pewnym momencie po prawej będzie widoczny z wiaduktu ogromy parking z nowkami tam chyba wiele firm na centrale. O tutaj http://maps.google.pl/map...008256&t=h&z=18
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum