... dlatego dobrze jest umawiać się w miarę wcześniej (łatwiej coś zaplanować) - tak sądzę.
Idąc za ciosem - proponuję 7.XI, niedziela (7., bo niedługo po niedoszłym spocie, a niedziela, bo jest to najbardziej dogodny dzień do spotkań - wielu z nas różnie pracuje - tak więc frekwencja może być wyższa).
Co koledzy na to?
... dlatego dobrze jest umawiać się w miarę wcześniej (łatwiej coś zaplanować) - tak sądzę.
Idąc za ciosem - proponuję 7.XI, niedziela (7., bo niedługo po niedoszłym spocie, a niedziela, bo jest to najbardziej dogodny dzień do spotkań - wielu z nas różnie pracuje - tak więc frekwencja może być wyższa).
Co koledzy na to?
Jeśli nic mi nie wypadnie jestem za.
Od razu prośba aby potwierdzać swoja ewentualną obecność na forum bo wtedy będzie wiadomo czy się organizować.
Marka: FIAT
Model: Doblo
Silnik: 1.4 FIRE Pomógł: 11 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 2127 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-11-02, 21:03
6. Janusz, Michał, Janek.
_________________ MCV RED ROOSTER 2007 1.6 MPI+LPG, 87 km, 7 os.113 000 km
MCV SILVER BULLET 2012 1.6 MPI+fabryczny LPG, 84 km, 7 os. 104 000 km
FIAT DOBLO RED SKIN 2017 1.4, LPG Tartarini 95 KM, 7 os., 150 000 km
DUSTER PRESTIGE SNOW WHITE 1.0+LPG 60 000 km
Pozostaje jeszcze miejsce i godzina - "tradycyjnie" parking nad Zalewem Zemborzyckim? Jeśli tak, to doprecyzować proszę (pierwszy raz na spota jadę ): ten parking blisko lasu (przy wylocie na Prawiedniki/Żabią Wolę), czy któryś przy Marinie (obok drogi do Zemborzyc)? Czy jeszcze jakiś inny?
Godzina - 12.00 pozostaje, tak?
niestety ten weekend zarezerwowal mi tesciu musze go wspomoc w odbudowie zawalonej zeszlej zimy stodoly ze tez w lecie sie nie zebral.Wiec chyba juz nastepnym razem i to moze juz Dusterkiem bedzie
Mam sprawę - czy spotkanie można by przełożyć nieco w czasie ? Noc z soboty na niedzielę muszę spędzić poza Lublinem i na 12.00 mogę się nie wyrobić, jeśli więc udałoby się ustalić 13.00 lub 14.00 to byłoby super.
Jest jeszcze sprawa miejsca - pogoda nie rozpieszcza (jak to w listopadzie) więc trzeba mieć jakiś plan B, na wypadek gdyby padało. Można by rozważyć parking pod Leclerc'iem na Zana, bo jest zadaszony i można pójść na górę na jakąś herbatę, albo np. McDonalda, który zadaszony nie jest, ale w środku zwykle nie pada
No i ilu nas będzie w końcu ? Więcej niż ostatnim razem ?
Czołgiem...
To proponuję 13-stą. W razie czego zawsze możesz się trochę spóźnić, prawda? Nie będziemy uciekać, chętnie poczekamy na Ciebie.
Z planem B może zaczekajmy, zobaczymy, jakie warunki nam się trafią. Jeśli będzie kiepsko, wsiądziemy w auta i przemieścimy się w dowolnie wybranym (już na miejscu) kierunku, w zasadzie nigdzie daleko nie jest (przynajmniej dla Dacii ). Przy tej okazji odbyłby się proponowany przejazd kolumną przez miasto...
Mikele, gdybyś miał się spóźnić, a my zmienialibyśmy miejsce pobytu - czy dysponujesz numerem tel. do kogoś z ww. chętnych, lub ktoś ma Twoje namiary? Jeśli nie, wymieńmy się via priv numerami, powiadomię Cię o zmianach.
Ponawiam prośbę o sprecyzowanie, na którym parkingu odbywały się spoty, żebyśmy nie musieli się szukać dookoła całego zalewu...
Mikele - co do chętnych, ostatnia liczba to 6 (aut - w domyśle, bo ludzi będzie więcej ).
Marka: Renault / VW
Model: Captur / Up
Silnik: 1,3 TCe 130KM/60 KM
Rocznik: 2019 / 2014
Wersja: Laureate Pomógł: 12 razy Dołączył: 22 Mar 2009 Posty: 1889 Skąd: lubelskie
Wysłany: 2010-11-05, 19:13
Rozumiem, że ostatecznie ustalono termin zlociku na niedzielę (7 listopada) na godzinę 13.00. Nie odzywałem się wcześniej bo nie wiedziałem jak z rodzinnymi planami teraz wiem, że i ja mogę się zjawić. Podajcie dokładnie który to parking przy Zalewie.
Wysłany: 2010-11-05, 22:29
krakry1 napisał/a:
vPodajcie dokładnie który to parking przy Zalewie.
Jeśli ten sam co zawsze, to pierwszy parking nad Zalewem od Wrotkowa. Ten ze szlabanami, pomiędzy basenami a wypożyczalnią kajaków.
Od 12.30 będę czekał na kolegę LEO na parkingu przy skansenie.
Potem pojedziemy razem na spocik.
Serdeczne dzięki koledze za oferowaną pomoc, ale spotkamy się raczej dopiero przy zalewie - logistycznie muszę inaczej sprawę rozegrać, niż przypuszczasz (skądinąd bardzo słusznie) ... Odbierz priva, tam wyjaśniłem.
Od 12.30 będę czekał na kolegę LEO na parkingu przy skansenie.
Potem pojedziemy razem na spocik.
Serdeczne dzięki koledze za oferowaną pomoc, ale spotkamy się raczej dopiero przy zalewie - logistycznie muszę inaczej sprawę rozegrać, niż przypuszczasz (skądinąd bardzo słusznie) ... Odbierz priva, tam wyjaśniłem.
Już wysłałem odpowiedź.
Czekam w takim razie nad zalewem.
Wysłany: 2010-11-07, 17:05
Spot na Zalewem Zemborzyckim doszedł do skutku. W składzie szerszym od poprzedniego choć węższym od zakładanego, z reprezentacją trzech powiatów Ziemi Lubelskiej i z reprezentacją prawie wszystkich modeli dacii (zabrakło sedana). Oto foto:
http://picasaweb.google.c...CPO14seVvZPvWw#
Ostatnio zmieniony przez jan ostrzyca 2010-11-07, 17:09, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum