Wielkie dzięki za sympatyczny spocik, już nie mogę się doczekać wiosennego grilla
Miło było wymienić cenne uwagi.
Pozdrawiamy wszystkie Daćki (Ja i Tata )
Marka: Jeep
Model: Grand Cherokee
Silnik: 4.7 V8
Rocznik: 2004 Pomógł: 26 razy Dołączył: 02 Sie 2010 Posty: 2384 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-11-21, 22:20
Udało mi się zrobić aż jedno dobre zdjęcie. :] Cóż, nawierzchnia była rozmokła... ;)
Sam spot wypadł bardzo fajnie, doskonałym pomysłem była kawa, i chyba w tym kierunku (jeśli chodzi o temperaturę otoczenia) należy zmierzać. :] Dzięki wszystkim za przybycie i do zobaczenia na następnym spociszczu. :)
CO DO KOLI TO NIC SIE NIE STALO
a szklanka twarda byla
przynajmniej syn podczas drogi powrotnej nie wolal ze chce siusiu
a i podczas powrotu policja nas zatrzymala 88km na 50
ale obeszlo sie bez mandatu
chyba
czar czerwonej drakuli dzialal
Czy ten patrol stał na ul. gen. Maczka, po skręcie w prawo z Powstańców Śląskich? Bo ja też się na nich natknąłem, na szczęście w porę zauważyłem radiowóz i grzecznie przy nich przejechałem Z tego co zauważyłem to mieli laserowy miernik prędkości.
Marka: Citoren
Model: Berlingo
Silnik: 1.6 VTI
Rocznik: 2011
Wersja: [Inna].[nie dotyczy] Pomógł: 35 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Posty: 4270 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-11-21, 23:51
SAJSEN napisał/a:
CO DO KOLI TO NIC SIE NIE STALO
a szklanka twarda byla
przynajmniej syn podczas drogi powrotnej nie wolal ze chce siusiu
a i podczas powrotu policja nas zatrzymala 88km na 50
ale obeszlo sie bez mandatu
chyba
czar czerwonej drakuli dzialal
Fajnie ze Was puscili, moze dziecko w aucie pomoglo, czasem sa ludzcy Panowie w mundurach. Ja dojechalem bezproblemowo. Pomyslalem, ze moglismy sie umowic ze bede jechal za Toba i kolega ktorego podwoziles by sie przejechal sandero dci - takim na jakiego czeka. Nie majac Waszych komorek po prostu nie mialem jak Was zlapac....
Pomyslalem, ze moglismy sie umowic ze bede jechal za Toba i kolega ktorego podwoziles by sie przejechal sandero dci - takim na jakiego czeka. Nie majac Waszych komorek po prostu nie mialem jak Was zlapac....
Wyczekałem 80 dni, to i wyczekam te pozostałe 8. Pozostałych. No, ten tydzien i jeden dzien
Ale dziekuje za propozycję!
Ta krwawa plama to ślady po dożynaniu jakiegoś "golfisty".
Ja to ten "starszy Pan" w czapeczce a moje auto to jak wiecie to SUPERDUSTER,
niestety zdjecia robione od drugiej strony nie ujawniły go w całej krasie a jest drugi od lewej
_________________ Iść to znaczy stawiać kroki - oby w dobrą stronę
Ostatnio zmieniony przez JACO 2010-11-22, 14:41, w całości zmieniany 1 raz
kurcze jaka szkoda koledzy za pozno wszedlem na forum bo bardzo chetnie bym sobie pojechal i pogadal o naszych samochodach na nastepny raz prosze na piszcie mi na priv o spotkaniu w warszawie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum