serdecznie wszystkich forumowiczów.
Od czerwca br. mam Dustera 1,5 dCi 110KM Laureate, nówka sztuka nieśmigana, podobno jeden z pierwszych 4x4 w Polsce a jak zapewniał sprzedawca pierwszy właściciel tegoż modelu w 100licy ... póki co jestem z niego zadowolony i mam nadzieję, że tak pozostanie
_________________ Idący donikąd zwykle tam dochodzą!
Witaj.
Chyba faktycznie jesteś pierwszym właścicielem dustera - przynajmniej na forum.
ale to żart? Widziałem chyba tu już posiadaczy Dustera ale dopiero co się rozglądam po forum Myślę, że od czerwca to już po naszych drogach jeździ parę Dusterów 4x4, póki co spotykałem na drogach i u mnie w pracy tylko 4x2
hey witaj
tak ps musze jakiegos z lodzi 110konnego dizelka dorwac aby spr osiagi z moja mcv ;) bedzie wesolo :)
Hehe, rakieta to może nie jest ale też do ścigania nie jest mi niezbędny Przede wszystkim ma mi dojechać pod dom przez polną drogę i póki co nawet nieźle się przebija... ciekaw jestem czy zdoła przebić się jak więcej śniegu napada w zeszłym roku sąsiad RAV-ką nie dał rady przez 3 dni wyjechać do roboty a ja swoim Pajero spoko dałem radę
mnie nie chodzi o sciganie sie non stop tylko o sprawdzenie osiagow, auto moje sluzy do jezdzenia a nie do scigania takto bym innego typu kupil bryczke ;)
_________________ Przede wszystkim przestronnosc w aucie co dajeLodgy i MCV w dobrej cenie ;)
Stan licznika 115,000 i koniec
Lodgy 120000km i rośnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum