Agrotunning
Niskoprofilowe opony: można jeździć po skoszonym trawniku. Przód: marzenie pijanego hydraulika.
A poprzeczki na dach mam ładniejsze, niższe, i z mniejszym oporem
_________________ Czy chcesz, żeby Twoja pralka była inteligentniejsza od Ciebie?
Jest: Duster 1.6 16V 4x2 Laureate "Dragster":
Sageata Albastra Carpaţi Pentru Gaz ;)
Był: Logan 1.6 8V MPI Laureate "Rumburak"
Ostatnio zmieniony przez piotrres 2010-11-29, 23:15, w całości zmieniany 1 raz
Agrotuning do kwadratu...
Troszkę to wygląda jakby ktoś wzorował się na autach szejków z ZEA (ich przeróbki to zwykle dla naszej wrażliwości istny koszmar), tylko wziął jako podstawę auto tak 20 razy zbyt tanie :)
Mam nadzieję, że te na dachu to dodatkowe przeciwmgielne. Prawdziwy polak nie jeździ superbryką bez włączonych przeciwmgielnych na każdą pogodę (takie przynajmniej mam wrażenie z polskich ulic ).
trumnę i dodatkowe jupitery bym usunął, ale koła na których ta dacka stoi dają jak dla mnie przynajmniej, zajebisty efekt, niski profil + takie koło + furę w dół parę cm = mmmmm:)
piotrres, czemu agro? nie każdy kupuje samochody tych rozmiarów, żeby zaraz walczyć w lesie i dymać nim na K2. Pozostaje tylko kwestia użyteczności takiego setupu bo 19' + profil 40 to można jeździć w Polszy chyba tylko pod domem albo hipermarketem i to z nowym parkingiem.
Ostatnio zmieniony przez limo 2011-05-05, 17:42, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum