widzę że zamówiłeś progi (orurowanie) z opcjonalnych akcesoriów, jestem bardzo ciekawy
jak będą się spisywały - bo też zastanawiam się nad takim zestawem + przed przedni zderzak. Daj znać czy dają radę w praktyce.
widzę że zamówiłeś progi (orurowanie) z opcjonalnych akcesoriów, jestem bardzo ciekawy
jak będą się spisywały - bo też zastanawiam się nad takim zestawem + przed przedni zderzak. Daj znać czy dają radę w praktyce.
Capano
Jak do tej pory bez zarzutów. Wg mnie poprawia wygląd auta - w teren się i tak nie wybieram. O krawężniki nie zahacza. Auto jest po wymianie opon - również nie było problemów. Cena kompletnego orurowania jest chyba o 1500 zl niższa niż w Qashqai. Jak ja kupowałem, bylem pierwszy w mieście, który wziął rury wiec wytargowałem końcówkę wydechu, może Tobie też się uda. Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum