dzis na wlocie do LBN laweta pełna Daciek napewno kilka MCV i przynajmniej jeden Duster w czarnym kolorze. Wiele nie bylo widac bo jeszce ciemna noc byla a ja zobaczylem to w ostatniej chwili gdy czekalem na skret w ul. Główną wiec tak sie zastanawiam czy to nie moj w koncu niby odbior mam miec w przyszlym tygodniu teoretycznie
Wczoraj:
1. Duster 2WD dCi czarny [RZ******] Most Zamkowy, RZ
2. Sandero czerwone [RZ*****] ul. gen. Dąbrowskiego
3. Sandero granatowe [SB*****] ul. W. Stwosza
4. Stepway czerwony [RZ*****] ul. Puławskiego
5. Logan Ph I czerwony [RZ*****] ul. Hetmańska
Dzisiaj:
1. Duster 2WD,"Look", szary bazalt [RZ*****] ul. gen. M. Langiewicza
czarny dCi.JPG
Plik ściągnięto 228 raz(y) 37,71 KB
_________________ Czy chcesz, żeby Twoja pralka była inteligentniejsza od Ciebie?
Jest: Duster 1.6 16V 4x2 Laureate "Dragster":
Sageata Albastra Carpaţi Pentru Gaz ;)
Był: Logan 1.6 8V MPI Laureate "Rumburak"
Ostatnio zmieniony przez piotrres 2010-12-09, 22:28, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Dacia
Model: LOGAN pick-up+Duster 2
Silnik: oba 1.5 dCi
Rocznik: 2011 i 2018 Pomógł: 9 razy Dołączył: 28 Wrz 2010 Posty: 747 Skąd: warmia i mazury
Wysłany: 2010-12-10, 18:00
dziś rano zamieniłem kilka słów z właścicielem Reanult Logan na sowieckich blachach (na klapie 1.4MPI).
Mówił że dobre auto jak za takie pieniądze i kupiłby je jeszcze raz.
Zero awarii. Obejrzałem sobie silnik - suchutki. Auto dwuletnie.
Wczoraj:
MCV błękitny [?????] na Al. Witosa
Van Logan 1.6 MPI biały [RZ*****] na ul. Witkacego
Sandero, błękit morski [SB*****] na ul. Bohaterów
MCV 1.6 MPI srebrny [RZ*****] w Krasnem k. RZ
Duster 1.6 2WD, szary bazalt [RZ****] na. ul. Langiewicza
wat napisał/a:
dziś widziałem między Dębica a Brzeskiem Duster w barwach straży pożarnej za mało czasu jednak żeby fote trzasnąć
Marka: Renault / VW
Model: Captur / Up
Silnik: 1,3 TCe 130KM/60 KM
Rocznik: 2019 / 2014
Wersja: Laureate Pomógł: 12 razy Dołączył: 22 Mar 2009 Posty: 1889 Skąd: lubelskie
Wysłany: 2010-12-13, 19:38
Czytając ten dział stwierdzam autorytatywnie, że ... Piotrres ma najbardziej sokoli wzrok na forum i wypatruje Dacię w każdej pogodzie, każdych warunkach i każdej porze roku.
Czytając ten dział stwierdzam autorytatywnie, że ... Piotrres ma najbardziej sokoli wzrok na forum i wypatruje Dacię w każdej pogodzie, każdych warunkach i każdej porze roku.
Dziękuję,
Moja Żona nie może się nadziwić, jak jestem w stanie wypatrzyć kątem oka samolot z dużej odległości i jeszcze rozpoznać typ. Wg niej odpowiada za to gen DC10 Dla Niej to jest po prostu "duży szary" i tyle.
Może kwestia treningu: typu "wytęż wzrok i znajdź jeden pozornie >>nieistotny szczegół<< którym różnią się te dwie fotografie/tabele/wykresy" Albo lekki autyzm
A dzisiaj 150 km na DK 19 i tylko jedna czerwona MCV [LU****] w Górnie.
Z moją: 1/75 Dacii/kmb
_________________ Czy chcesz, żeby Twoja pralka była inteligentniejsza od Ciebie?
Jest: Duster 1.6 16V 4x2 Laureate "Dragster":
Sageata Albastra Carpaţi Pentru Gaz ;)
a) 11:30 4 Dustery na parkingu Renault w Toruniu :)
b) 11:50 oliwkowy (lub jakiś inny podobny kolor) Duster ul. Kościuszki w Toruniu
c) 14:00 srebrny Logan MCV parking EuroCash Toruń
d) 14:10 czarne Sandero ul. Polna Toruń
e) 14:11 granatowy Logan ul. Polna Totuń
f) 14:20 czarny Duster ul. Żwirki i Wigury (obok Radia Maryja)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum