Marka: Renault / VW
Model: Captur / Up
Silnik: 1,3 TCe 130KM/60 KM
Rocznik: 2019 / 2014
Wersja: Laureate Pomógł: 12 razy Dołączył: 22 Mar 2009 Posty: 1889 Skąd: lubelskie
Wysłany: 2010-08-07, 13:31
Kolego Wieża nie trzeba tak ostro - ja jestem do Daćki przekonany - gdybym nie był, kupiłbym Clio (i pasażerowie na tylnym siedzeniu mieliby nogi po brodą) - a znaczek na masce niewątpliwie podnosiłby cenę tego autka (także w przyszłości).
Ostatnio zmieniony przez krakry1 2010-08-07, 13:32, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Skoda
Model: Octavia Tour II
Silnik: 1,4 16V
Rocznik: 2010 Pomógł: 3 razy Dołączył: 17 Cze 2010 Posty: 399 Skąd: Tarnobrzeg
Wysłany: 2010-12-29, 19:45
Czyli można zrobić wypad na Ukrainę i w salonie Renault zakupić bez problemu elementy zamieniające naszą Dacie w Renault
Koszty raczej bardzo duże nie będą.
Czyli można zrobić wypad na Ukrainę i w salonie Renault zakupić bez problemu elementy zamieniające naszą Dacie w Renault
Ale zawsze lepiej mieć "oryginała" niż jakiś wóz z dekadenckiego Zachodu
Jak ktoś ma kompleksy , związane z tym ze jeździ Dacia , to faktycznie niezbyt dużym kosztem może sobie ulżyć, jednakże patrząc na to tak z boku , to jest to śmieszne i żałosne zarazem.
Pozdrawiam
_________________ Duster u szczęśliwego nowego nabywcy :)
Wczoraj kolega z pracy powiedział że podoba mu sie moje sandero , tylko znaczek-logo mu się nie podoba. Pewno wstdził by sie podjechać dacią pod kościół w swojej wsi. Ot polska mentalność.
Ostatnio zmieniony przez Jarosław P 2011-05-21, 17:33, w całości zmieniany 1 raz
Ale zawsze lepiej mieć "oryginała" niż jakiś wóz z dekadenckiego Zachodu
Jestem oryginałem (przynajmniej mam taką łatkę mam przyklejoną od6 roku życia) i muszę jeździć "oryginałem"
_________________ Czy chcesz, żeby Twoja pralka była inteligentniejsza od Ciebie?
Jest: Duster 1.6 16V 4x2 Laureate "Dragster":
Sageata Albastra Carpaţi Pentru Gaz ;)
Wysłany: 2014-06-01, 10:14 Dacia DUSTER a Renault DUSTER
Witajcie.
Czekając z utęsknieniem na mojego Dustera, wertuję internet w poszukiwaniu porad, dodatków itp. Ostatnio trafiłem na ukraińską stronę firmy Renault.
Wkurzyłem się niesamowicie. Czemu tak niedaleko od nas sprzedawany jest pojazd o lepszym wyposażeniu, większej gamie lakierów, dodatków?
Coś, czego najbardziej brakuje mi w polskiej ofercie DD to m.in. automatyczna skrzynia biegów.
Na Ukrainie jest. Mają tam dodatkowo 4 inne kolory nadwozia, w tym m. in czerwony, którego też akurat mi brakowało podczas zamawiania samochodu :D
Dodatkowo kupując RENAULT DUSTERa, MediaNav ma dodatkowe funkcje jak choćby tryb ECO, którego w PL nie uświadczymy. Przykre to trochę, że do Polski zawsze musi trafiać gorsza specyfikacja...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum