Dzieki - co do lutego to moze ma duster4x4 troche racji, ze rzeczywiscie test musi byc przeprowadzony wczesniej zeby w lutym oglosic? No chyba, ze zrobia w lutym a oglosza pozniej? Orientuje sie ktos moze ile trzeba czekac na opracowanie wynikow takich testow?
Ogólnie: nie wiem, czy nie było, ale zasadniczo zespół badawczy jest zdaje się stosunkowo mały, co znacząco ogranicza takie zdarzenia. Po drugie - to są głównie naukowcy/inżynierowie, a takim też rzadziej fiu-bździu w głowach. A najważniejsze to chyba brak zysku dla kogokolwiek...
Natomiast sam Duster być może jeszcze po prostu nie został poddany testowi.
Myślę, że termin 23 lutego 2011r. jest prawdopodobny, tym bardziej, że wysłałem jakiś czas temu zapytanie do Renault Polska i odpowiedzieli, że test będzie w lutym.
BTW ciekawe, w jakiej konfiguracji będzie testowany Duster...
W jakiej nie bedzie odpowie na podstawowe pytania - a reszte mozna sobie bedzie dopowiedziec, ze majac boczne itp moglo by byc lepiej o klilka procent.
Ja czekam na zdjecia z tego jak przednia szyba i slupek/dach zniosa uderzenie i po tym bede ocenial jak mocna jest konstrukcja i ile ma jeszcze zapasu i to bedzie zupelnie niezalezne od wersji.
Ostatnio zmieniony przez RnR 2011-01-28, 00:47, w całości zmieniany 1 raz
Tak - dzisiaj rzucilem okiem i na stronie EuroNCAP jest podana oficjalnie juz data publikacji nastepnych wynikow na 23'ciego Lutego - czy gdzies mozna znalezc/potwierdzic, ze bedzie w nich Duster?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum