Jest Nowy Rok
więc, będę zionął miłością bliźniego nie będę mściwy i nie będę rozprawiał o:
-paleniu żywcem;
-palowaniu;
-wieszaniu za wnętrzności
(można łączyć, w promocji z paleniem)
osobników quasi-człekokształtnych alkoholiczno-kazirodczego pochodzenia, a uzbrojonym w prymitywną broń rakietową made in PRC.
Spójrzcie z resztą jak się oberwało DD w Sylwestrową noc:
Trafienia: dwa w dach, w na podszybie, burtę, okno.
Duster, prawie jak Rosomak: ślady udało się usunąć płynem do spryskiwaczy. Pytanie o efekt termicznego oddziaływania na lakier.
Fajerwerk2.jpg Dwa trafienia d dach i jedno w drzwi
Plik ściągnięto 209 raz(y) 196,56 KB
Fajerwerk1.jpg Na szczęście nie usunąłem całego śniegu, i to zadusiło ogień
Plik ściągnięto 170 raz(y) 128,37 KB
_________________ Czy chcesz, żeby Twoja pralka była inteligentniejsza od Ciebie?
Jest: Duster 1.6 16V 4x2 Laureate "Dragster":
Sageata Albastra Carpaţi Pentru Gaz ;)
Był: Logan 1.6 8V MPI Laureate "Rumburak"
Ostatnio zmieniony przez piotrres 2011-01-01, 20:30, w całości zmieniany 2 razy
Za to, to bym nogi z .... powyrywał
Ja do SWOJEJ o północy wyszedłem, życzenia JEJ złożyłem i własną piersią ochraniałem...i jak kluczyk włożyłem to mi powiedziała MAMY 2011 (PS. żonie też życzenia złożyłem, ale trochę później...)
doświadczyliśmy u nas to samo w rodzinie (tylko nie w sylwestra) gnojki rzucały się kamieniami, szyba pęknięta tylko punktowo (zalaliśmy żywicą juz tak dobre 2 lata jeździmy) , ale jak udowodnić że to taka osoba zrobiła nie ma szans, nawet nagranie Wideo można podważyć a policja ....
_________________ Jestem handlowcem w salonie Carrara w Lublinie. Szukasz oferty na Nową Dacie? Pisz PW lub na e-mail
Ja tam nowet w Nowy Rok nie mam miłosierdzia do takiej kategorii pseudo-bliżnich i skurwysynów bym przemielił wm maszynce do miesą, z dodatkiem paszy przeznaczył na karmę dla zwierząt w chorzowskim zoo.
Jeśli masz warunki i jak będzie temperatura ok 0 stopni może warto umyć na myjce bezdotykowej + woskowanie?. Forda Ka od siostry zabezpieczyłem tradycyjnie pseudo-pokrowcem (wykonanym z kilku rozciętych i związanych worków polipropylenowych)
...ale jak udowodnić że to taka osoba zrobiła nie ma szans....
Niestety, to wiem...
Teraz wyobraź sobie, że jesteś w ruchu, w nocy, na oblodzonej drodze (więc na szczęście jedziesz wolno) i już nie trzeba wycieczki do Afganistanu. Witamy w Polsce!
benny86 napisał/a:
bym przemielił w maszynce do mięsa, z dodatkiem paszy przeznaczył na karmę dla zwierząt w chorzowskim zoo.
No ja chciałem przerabiać na karmę dla świń, tylko Żona nie pozwoliła
No i zapomniałem naostrzyć saperkę. Poza tym szukaj gnojków w nocy...
Jak widać podobne rzeczy już były na tym forum:
dmas napisał/a:
psur napisał/a:
Najlepsze są fajerwerki: w bloku naprzeciwko jeden koleś odpalał fajerwerki z balkonu i to nie do góry, tylko do przodu, w związku z tym spadały one na parking i tam wybuchały między samochodami, np. kilka centymetrów od opony czy rury wydechowej. Debilizm godny odnotowania. Dobrze, że miałem auto w zupełnie innym rejonie parkingu.
To niestety żałosny standard. widziałem jak z balkonów na przeciwko wpadały do balkonów w moim bloku...
_________________ Czy chcesz, żeby Twoja pralka była inteligentniejsza od Ciebie?
Jest: Duster 1.6 16V 4x2 Laureate "Dragster":
Sageata Albastra Carpaţi Pentru Gaz ;)
Był: Logan 1.6 8V MPI Laureate "Rumburak"
Ostatnio zmieniony przez piotrres 2011-01-01, 22:06, w całości zmieniany 4 razy
Marka: FIAT
Model: Doblo
Silnik: 1.4 FIRE
Wysłany: 2011-01-01, 22:01
piotrres napisał/a:
Można powiedzieć: ostrzelano, ogniem pośrednim....
Gdybym był jakims PL-VIP'em, to byłby z a m a c h
Cóż, "jaki VIP taki zamach":):):):). Bez urazy, taka parafraza z jaśnie nam panującego pana prezydenta. Nie mogłem się powstrzymać. Przepraszam.
_________________ MCV RED ROOSTER 2007 1.6 MPI+LPG, 87 km, 7 os.113 000 km
MCV SILVER BULLET 2012 1.6 MPI+fabryczny LPG, 84 km, 7 os. 104 000 km
FIAT DOBLO RED SKIN 2017 1.4, LPG Tartarini 95 KM, 7 os., 150 000 km
DUSTER PRESTIGE SNOW WHITE 1.0+LPG 60 000 km
Marka: FIAT
Model: Doblo
Silnik: 1.4 FIRE
Wysłany: 2011-01-01, 22:37
piotrres napisał/a:
jan ostrzyca napisał/a:
"jaki VIP taki zamach":):):):). Bez urazy,
Bez urazy...
,
Jeszcze raz przepraszam. Mam takie małe natręctwo żeby czasem cytować władców Polski, ale wiem, Obywatelki i Obywatele, że są granice, "których przekraczać nie wolno"...
_________________ MCV RED ROOSTER 2007 1.6 MPI+LPG, 87 km, 7 os.113 000 km
MCV SILVER BULLET 2012 1.6 MPI+fabryczny LPG, 84 km, 7 os. 104 000 km
FIAT DOBLO RED SKIN 2017 1.4, LPG Tartarini 95 KM, 7 os., 150 000 km
DUSTER PRESTIGE SNOW WHITE 1.0+LPG 60 000 km
A ja to jestem jasnowidz. Nie wiem skąd wiedziałem, że w noc sylwestrową będą razić chińskim badziewiem więc MCVkę do garażu schowałem.
A tak poważnie- tym współczuję tym co nie mają garażu - rozwydrzenie ogólne przekracza już wszelkie miary, 2-3 rocznie jakby tak można legalnie odstrzelić to by porządek zapanował szybko.
Współczuję i mam nadzieję, ze nie zostaną żadne blizny. I że może jeszcze dziś wesołek odstrzeli sobie pół łapy.
Warto może kupić wiatrówkę?
Moją (a właściwie już syna) felkę zaparkowaną na skraju osiedlowej ulicy jakiś pijany na pewno bałwan uderzył w Sylwestra tak, że aż z metr przesunął, wypadła kratka od halogenu, a pas ze zderzakiem poszedł parę mm do tyłu - reflektor nie przestawiony. Sam zgubił 40cm czarnego paska ochraniającego zderzak. Czekam z wiatrówką, aż przyjdzie go szukać.
Od dachu się tylko odbił? Jeśli od uderzenia nie pękł lakier, to nic nie będzie, lakier przecież suszy się lampami i na pewno 100 stopni to drobiazg, tyle to na słońcu można uzyskać. A w ułamku sekundy nawet otwarty płomień nie powinien rozgrzać zauważalnie lakieru (czytaj blachy pod nim).
Ostatnio zmieniony przez eplus 2011-01-02, 16:51, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2011-01-09, 16:35 Re: ...i inne szkodniki
Ja zaczynam coraz częściej dochodzić do wniosku że najtańsze fajerwerki powinny być po 500 zł sztuka. Wtedy nie byłoby z tym kłopotu bo mielibysmy tego w użyciu jakieś 15 %. No i bardziej rozumnych użytkowników.
Wysłany: 2011-01-09, 17:14 Re: ...i inne szkodniki
straszna_maruda napisał/a:
Ja zaczynam coraz częściej dochodzić do wniosku że najtańsze fajerwerki powinny być po 500 zł sztuka. Wtedy nie byłoby z tym kłopotu bo mielibysmy tego w użyciu jakieś 15 %. No i bardziej rozumnych użytkowników.
1. Proste - obłożyć akcyzą.
2. Sprzeciw - dla mnie, ktoś, kto jest w stanie puścić z dymem 500 zł w 3 sekundy jest nie dość że bogaty, to jeszcze do tego głupi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum